Binnenkijken!

Michiel Oprey & Beisterveld

Thuis wordt steeds meer gezien als een plek om op te laden en tot rust te komen. Even afschakelen van de gehaaste samenleving waarin we leven. Dit zien we dan ook terug in het interieur, en met name bij de keuze voor tegels. Er wordt steeds vaker gekozen voor keramische tegels met een natuurlijke uitstraling. Zo is de betonlook erg populair maar ook bijvoorbeeld travertin is weer helemaal hot! 

In deze onlangs gerenoveerde woning is er overal gekozen voor keramische tegels. De technische ontwikkelingen in keramiek zijn de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Door moderne poedertechnieken en digitale applicaties wordt de uitstraling van natuursteen steeds beter benaderd. Dit samen met het gebruiksgemak wat er met de keramische tegel gepaard gaat zorgt er dan ook voor dat deze tegels steeds populairder worden. 

Keramische tegels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende looks zoals beton, kalksteen, hout, marmer en travertin-look. Hierdoor wordt de keuze voor de perfecte keramische tegel steeds moeilijker. Bij Michel Oprey & Beisterveld adviseren we u dan ook graag over de laatste trends. Laat u inspireren! 

slaapkamer met groot bed

Ontdek meerdere projecten van Michiel Oprey & Beisterveld