Binnenkijker: Geplaatste Tieleman-keuken in Amersfoort

Tieleman Keukens

Stijlvolle houten keuken van Snaidero, model Way met groot eiland en hoge kastenwand. De keuken heeft een houtfineer front die rondom afgewerkt is met een massief houten lijst. Aan de overzijde van het spoelgedeelte is een gezellig barretje gecreëerd. De lichte vloer in de keuken combineert prachtig met de houten keuken.

Meer over deze keuken

De kastenwanden zijn volledig ingebouwd wat een strak en modern uiterlijk geeft. In de hoge kastenwand zijn de twee ovens en wijnklimaatkast mooi op werkhoogte geplaatst. Het aanrechtblad is een licht blad van Dekton met een mooie aderstructuur.

De keuken is voorzien van Miele apparatuur, waaronder een Miele multifunctionele oven, oven met stoomfunctie, vaatwasser en wijnklimaatkast. De grote koelkast is een RVS koelkast van Liebherr. De Bora Classic inductiekookplaat met kookveldafzuiging is uitgebreid met een kookzone voor een wokpan. Natuurlijk mag ook in deze keuken een Quooker niet ontbreken.

Openslaande deuren brons
Houten kookeiland
houten keukenkasten

Aan beide zijden van het eiland is voldoende opbergruimte. Bij het openen van de grote ladekasten gaat er verlichting aan. Wanneer de lade dichtgaat, gaan ook de lampjes weer uit. Daardoor is er altijd voldoende verlichting in de lades. Naast dat het gewoon mooi is, biedt ladeverlichting net dat beetje extra licht. In de bovenste lades is gekozen voor massief beuken bestekindeling.

Ook een keukenontwerp laten maken?

Een prachtige keuken die van alle gemakken voorzien is en sfeer uitstraalt. Deze keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar. Onze adviseur vertelt u er graag meer over. In onze unieke keukenshowroom vindt u meer dan 65 keukenopstellingen in verschillende stijlen en materialen. Laat u inspireren. 

Marmer keukenblad
Houten kookeiland
Kookeiland met marmer blad
Keukens met kookeiland

Ontdek meerdere projecten van Tieleman Keukens