Binnenkijker; Geplaatste Tieleman-keuken in Oostvoorne

Tieleman Keukens

Prachtige hoge ruimte met houten balken die een mooi geheel vormen met de houten Mereno keuken in eiken wildfineer. De fronten van de keuken hebben een ongelijk verdeelde groef en zijn gebeitst in diverse kleuren. De kastenwand is rondom mooi afgewerkt met Gun Metal. Ook voor de greeplijsten en plinten is gekozen voor Gun Metal. Dit geeft een strakke uitstraling.

Meer over deze keuken

Greeploze keuken met schiereiland en hoge kastenwand die omlijst is met Gun Metal. Gun Metal is een soort brons wat samengesteld is uit verschillende metalen. Voor het grootste gedeelte bestaat het uit koper. Daarnaast is er kwik en tin toegevoegd. Het gebruik van Gun Metal geeft de keuken een unieke en bijzondere uitstraling.

De keuken is voorzien van een Siemens combi-oven en bakoven. Ook de koelkast en vriezer zijn van Siemens. Voor de vaatwasser is gekozen voor Miele. In deze luxe keuken mag een wijnklimaatkast niet ontbreken. Met een wijnklimaatkast worden wijnen op de juiste temperatuur bewaard. De matzwarte Boretti wijnkoelkast biedt ruimte voor 30 flessen wijn en heeft twee regelbare temperatuurzones. De 6 houten legplateau’s zijn door de telescopische geleiders volledig uittrekbaar. Hierdoor kunt u overzichtelijk en met gemak wijnen opslaan of uitnemen voor gebruik.

Aanrechtblad

De keuken is voorzien van twee verschillende werkbladen. Een licht en een donkerder blad. Het schiereiland heeft een granieten aanrechtblad in de kleur Black Indy Leather. Ook het spoelgedeelte is van hetzelfde materiaal.

Het andere blad is van BalsaBeton. BalsaBeton is een zeer exclusieve en innovatieve betontechniek van topkwaliteit. Het is een hard en robuust materiaal wat op een ambachtelijke manier gemaakt wordt. BalsaBeton is 80% lichter dan normaal beton. Het materiaal is onderhoudsvrij, hittebestendig, vlekvrij (door een unieke coating), scheurt niet en gaat levenslang mee.

 

Ontdek meerdere projecten van Tieleman Keukens