City chic op grote hoogte

Christel Schers

In een luxe nieuwbouwtoren genieten de bewoners van de warmte, de luxe en het comfort van hun oogstrelende interieur én van het uitzicht over de stad Roermond en de passerende bootjes op de Maas. Geheel volgens de wens van de opdrachtgevers creëerde Sense ontwerp & styling by Christel Schers een interieur dat de sfeer ademt van een luxe en kosmopolitische suite, waarin het kleur- en materiaalgebruik zorgen voor een prettige balans. ‘City chic’ aan de Maas.  

Bij binnenkomst in het luxe appartement word je als bezoeker direct naar het licht toe getrokken. De grote raampartijen zorgen voor een royale lichtinval in de ronde woning en bieden een fabelachtig uitzicht over de omgeving. In het hart van het appartement positioneerde designer Christel Schers een prachtige bank van het topmerk Minotti, die in combinatie met het ronde tapijt een krachtig statement vormt. Met zittingen aan twee kanten dient het luxe object als het ware ook als roomdivider tussen de living en het televisiegedeelte. De kunstzinnige verlichting boven het zitgedeelte en de prachtige gordijnen geven het geheel extra sfeer en beleving.  

keuken verraf
Bank aan 2 kanten, planten
Keuken, barkrukken, lamp
Bijzondere wandafwerkingen  

Ook de maatwerkkeuken is van grote schoonheid en nodigt uit om in te verblijven. De kleurstelling van het mozaïek op de achterwand en de kraan van Gessi omarmen het donkere hout en de stijlvolle afwerking van de kastjes boven het werkblad. Ook hier tilt de verlichting de setting naar een nog hoger niveau. In de woning zorgen bijzondere wandafwerkingen voor heerlijke sferen. Zo straalt de gouden wand achter de televisie luxe uit en voorziet het als een kunstwerk omkaderde behang in de gang richting de privévertrekken de woning van extra warmte.  

Slaapkamer, badkamer, douche, cactus
Badkamer, douche, spiegel, dubbele kraan
Originaliteit, durf en persoonlijkheid 

“Creativiteit, plezier en ambitie staan voorop bij alles wat ik doe. Zowel zakelijk als privé ben ik wat je noemt een mensenmens. Ik bruis van de energie en zoek altijd de uitdaging op. Mijn ontwerpbureau noem ik daarom ook Sense”, aldus Christel. Ze vervolgt: “Sense werkt graag met mensen die zich willen onderscheiden met originaliteit, durf en persoonlijkheid. Opdrachtgevers van Sense kiezen voor creativiteit en kwaliteit. Zij willen de puntjes op de i zetten en hechten daarbij net als Sense waarde aan de balans tussen sfeer, interieur en identiteit. Dat zie je ook terug in deze woning.” 

dubbele kraan, wasbak, spiegel
Kraan dichtbij
Luxe suite 

Slapen, douchen en kleden doen de bewoners in hun eigen luxe hotelsuite. De royale dressing is voorzien van sfeerverhogend hout en staat in verbinding met de comfortabele slaapkamer en de oogstrelende badkamer. De kleurrijke wand achter het bed speelt een heerlijk spel met de eveneens kleurrijke tegels in de badkamer én met het natuurlijke licht dat de suite verrijkt.  

 

Fotografie: Esther Scherpenzeel  

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Sense ontwerp & styling by Christel Schers