De overteffende trap van luxe

StudioLIV

Midden in het chique en statige Oud-Zuid ontwierp StudioLIV het droominterieur van een tweelaagse bovenwoning. De hoofdstedelijke residentie ademt luxe, warmte en perfectie. Exclusieve materialen, oogstrelend maatwerk, comfortabel topmeubilair en sfeerverhogende verlichting en accessoires geven de woning allure, stijl en grandeur. Je ziet je er zelf wel wonen? Dat treft: deze overtreffende trap van luxe staat te koop bij Heule makelaars.  

Een lift leidt je naar de woondroom van twee verdiepingen, waarin je de ene na de andere eyecatcher ontdekt en waarin perfectie de standaard is. In de turn-key op te leveren woning paste Linda Verlouw prachtige marmersoorten, exclusief gerookt eucalyptushout en de meest hoogwaardige merken en apparatuur toe. Het vele meubelmaatwerk – uiteraard voorzien van een hoogwaardige afwerking – tilt het geheel naar een nog hoger niveau.  

Voor extra warmte en ambiance is de luxe woning voorzien van vloerverwarming en een beeldschone doorkijkgashaard in het midden van de woonkamer. Het visgraatparket doet al net zo warm aan en bekleedt de vloer in vrijwel de complete woning. Dankzij de grote raampartijen oogt de royale living nóg royaler. 

Woonkamer, bank, tv, haard
plant, stoel
haard
Badend in luxe en comfort  

In interieurs van StudioLIV is over ieder detail nagedacht. Kleuren, materialen en afwerking zijn tot in perfectie op elkaar afgestemd. Linda en haar team gaan met aandacht en precisie te werk. Ze creëren verrassende ruimtelijke indelingen, ontwerpen luxueuze meubelen op maat en zorgen voor sfeervol lichtontwerp, slimme domotica en een stijlvolle groendecoratie in en om het huis. StudioLIV staat voor kwaliteit. En niets is zomaar, achter alles zit een idee. Uitgebalanceerde totaalconcepten, waarin ruimten, materialen en vormen in elkaar overvloeien. Het is Linda’s talent om deze aspecten te laten samensmelten tot een aansprekende eenheid. Tot een plek waar mensen zich, badend in luxe en comfort, thuis kunnen voelen.  

Keuken
Keuken stukje
gang vanuit keuken, klein stukje keuken
Exclusieve eyecatchers  

De kersen op de toch al zo heerlijke taart zijn het Cristallo-marmer in de badkamer, de exclusieve wandafwerking en de spiegels van gerookt glas in de slaapkamer en het maatwerkdressoir van gerookt eucalyptushout dat op stijlvolle wijze voor verbinding zorgt tussen de dressing, de badkamer en het slaapvertrek. En natuurlijk het door Linda in Verona uitgezochte onyx kwartsiet in de keuken en op de bar. Kwartsiet is minder poreus dan marmer, waardoor het perfect is om in de keuken toe te passen. In het bargedeelte zorgen ledpanelen achter de lichtdoorlatende steen voor een prachtig en uniek sfeerbeeld.  

 

slaapkamer
badkamer, bad, marmer steen wastafel, kranen, spiegel
wasbak, kranen

Fotografie: Peter Baas