Droomkeuken met alles erop en eraan

Hollands Maatwerk

Met een oer-Hollands kwaliteitsproduct zet Hollands Maatwerk de nieuwe standaard op het gebied van maatwerkkeukens. Vooruitstrevende kwaliteit, design met internationale allure en doordachte duurzaamheid in combinatie met innovatie, ambacht en een eigen visie. Dit alles komt samen in deze prachtige droomkeuken die recentelijk is opgeleverd. Je ziet hoogwaardige apparatuur, fantastisch natuursteen en prettige verlichting die het geheel mooi laat uitkomen.

Van keukendroom top droomkeuken

Deze prachtige droomkeuken laat zien wat dit bedrijf kan. Opvallend aan deze keuken is dat ze persoonlijk is. Een beetje kenner ziet dat hier keuzes zijn gemaakt die passen bij het karakter van de bewoners. Zo heeft de hoge kastenwand maar liefst vier apparaten waarmee je kan koken, die de functies hebben van oven, steamer en magnetron. Verder is in het eiland een wijnkast verwerkt, die verraadt dat hier wijnliefhebbers wonen. De opzet van de keuken is symmetrisch, functioneel en gezellig. De barruimte maakt het mogelijk om koken en communiceren naast elkaar te laten bestaan. Als laatste is natuursteen altijd een zeer persoonlijke keuze, omdat het materiaal uniek in zijn soort is. Het blad laten terugkomen als achterwand en laten doorlopen tot op de grond zorgt ervoor dat deze keuken een overtuigend high end project is geworden.

Eigen visie

Hollands Maatwerk als opvallende start-up met een compleet eigen visie. Inmiddels is het bedrijf toonaangevend op het gebied van innovatieve en hoogstaande keukens. Met zijn jarenlange ervaring in het vervaardigen van keukens voor bekende nationale en internationale keukenontwerpers heeft Hollands Maatwerk volop kennis in huis van duurzame materialen en nieuwe productieprocessen om jouw droomkeuken te realiseren. Een statement maken, dat is wat je met een maatwerkkeuken van Hollands Maatwerk doet.

Een kijkje in de keuken

Kwaliteit zie je, voel je – en waar beter dan in de showroom? Hollands Maatwerk is voor fijnproevers en sfeermakers die het verschil herkennen tussen goed en beter. Alle maatwerkkeukens zijn van topkwaliteit op basis van duurzame producten, volledig maatwerk én bovenal aantrekkelijk geprijsd. Met al deze ervaring en kennis in huis ligt de lat hoog: Hollands Maatwerk onderwerpt alle onderdelen aan een kritische controle en dat stelt deze innovatieve keukenspecialist in staat om state-of-the-art keukens te ontwikkelen. En ze zijn zo zeker van hun zaak, dat ze gerust 25 jaar garantie op iedere keuken geven!

Ontdek meerdere projecten van Hollands Maatwerk