Een aaneenschakeling van wow-momenten

Fionora

De metaforische uitdrukking ‘Don’t judge a book by its cover’ past perfect bij het verrassende Fionora. De buitenzijde van de pas geopende showroom op een bedrijventerrein in Veenendaal verraadt immers nog niet dat we een creatieve designstudio, meubelwinkel en specialist in zijden bloemen gaan bezoeken. Hoe anders is dat als we het pand binnentreden: unieke kleurrijke en verrassende ruimtes zorgen voor een uitdagend, uitnodigend en oogstrelend sfeerbeeld. Je wilt op ontdekkingstocht. Je wilt de ruimtes ervaren. Welkom in de wondere wereld van Fionora.

Fionora is gestart als specialist in exclusieve zijden bloemen en creëert vol passie de allermooiste boeketten, die de eigenheid van klanten naar boven halen en laten stralen. “Wat de stijl ook is, het interieur krijgt dankzij de exclusieve zijden bloemen een bijzondere sfeer”, aldus eigenaresse Ada-Louise Huisman, die ons met gepaste trots ontvangt. Getuige de prachtige showroom stopt de professie van Fionora niet bij de verkoop van de kleurrijke bloemen. “Wij zijn uitgegroeid tot een designstudio die unieke persoonlijke interieurs ontwerpt en we verkopen naast de zijden bloemen ook meubilair, verlichting, accessoires en geuren.” 

Aandacht en vakmanschap  

“Wie de schoonheid van exclusieve designs en materialen waardeert, kijkt anders naar zijn interieur. Koestert ideeën over een ideale woonomgeving. Verlangt naar een atmosfeer waarin emotie en warmte samenkomen. Expressief en voelbaar, of subtiel en alleen voor kenners zichtbaar. Verbonden door verwondering over schoonheid, en de gedrevenheid om het allerbeste waar te maken. Verbonden vooral door de wederzijdse herkenning dat perfectie niet vanzelfsprekend is”, aldus Ada-Louise. “We gaan samen op zoek naar de ultieme compositie, waarin persoonlijke voorkeuren en originele objecten samensmelten. In één ontwerp, waarin alles een eigen touch heeft. Vertrouwd of vervreemdend, klassiek of modern, harmonieus of onvoorspelbaar, toegankelijk of exclusief. Maar altijd gerealiseerd met de aandacht en vakmanschap die liefhebbers verlangen. Dat is wat ons met onze opdrachtgevers verbindt.” 

Werkkamer in mooi interieur
Grote eetkamer met keuken
Geprikkelde zintuigen

Wat Fionora allemaal kan, ervaren we in de riante huiselijke en oogstrelende showroom die voor verbazing en verwarming zorgt. Prachtige livings, stijlkamers en zelfs een maatwerkkeuken zorgen voor een heerlijk totaalplaatje. Een aaneenschakeling van wow-momenten. Een perfecte samensmelting van kleurrijk design, warme combinaties, comfortabel meubilair en verrassende wandafwerkingen. Een inspirerende omgeving die alle zintuigen prikkelt.  

Zitjes in zithoek met kleurrijk behang
Witte bank in kleurrijk interieur met patroontjes

Fotografie: Hans Gorter

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Fionora | Twin Doors | Bouwbedrijf Van Middendorp BV | Dutch Walltextile Co.