Een prachtig eindresultaat

M2 vloeren

Een prachtig eindresultaat in deze imposante nieuwbouw villa. Waarbij er gekozen is voor meerdere type vloeren. Een mix van chique design met een stoer en huiselijke touch.  

De combinatie van twee verschillende vloeren. Een natuurlijke manier om verschillende functies aan de ruimte te geven, waarbij het de kunst is alles één geheel te laten vormen.

Er is gekozen voor sterke contrasten tussen licht en donker in de vloer, wat zich doortrekt in de rest van de woning. Donkere accenten in bijvoorbeeld de stalen deuren, de gordijnrails en de verlichting gecombineerd met lichte muren en raambekleding.

Het interieur is een ontwerp van de klant zelf, die wij samen hebben gefinetuned. Een combinatie van vloeren; gekozen is voor een cementgebonden gietvloer en een PVC visgraat vloer. Met beiden vloeren kun je een chique maar toch stoere uitstraling creëren. De PVC vloer is een relatief brede plank met lichte kleurverschillen. Een licht eiken vloer met een natuurgetrouw mogelijke weergave van de werkelijkheid. De Microtopping (cementgebonden gietvloer) straalt kracht uit door het licht gewolkte effect en de structuur verschillen.

De finishing touch in vloerkleden & raambekleding is ook door ons geplaatst. Want naast een breed assortiment in gietvloeren en PVC vloeren, hebben wij ook diverse vloerkleden & raambekleding producten. Voor het hele totaalplaatje kun je dus terecht bij M2 vloeren!  

Wil je meer inspiratie of informatie? Je vindt ons op www.m2vloeren.nl  

Goud behang
Mooie woonkamer met lichte vloer
Lichte visgraatvloer

Ontdek meerdere projecten van M2 vloeren