Een prachtig project met geweldige samenwerking 

Michiel Oprey & Beisterveld

Een prachtig project met twee van onze favoriete merken in de hoofdrol NEOLITH® by TheSize en COEM S.p.A. smelten samen in deze badkamer met dubbele regendouche. Calacatta Luxe van Neolith is toegepast in bookmatch, en de Cottocemento Van Coem zorgt voor rust en eenheid in dit plaatje. Locatie: Haven Lake Village

Neolith valt niet onder traditionele producten die bijvoorbeeld bekendstaan als keramiek of porselein. De honderd procent natuurlijke grondstoffen worden op een specifieke manier verwerkt. Daarbij versmelten op hoge temperatuur en onder hoge druk de moleculen als het ware tot een nieuw gesteente. Neolith is daarmee een geheel eigen en nieuw materiaal met een uniek oppervlak, dat we Gesinterd Steen noemen. Dat is een voordeel boven gewoon keramiek.

Ongetwijfeld hebben andere keramieken overeenkomstige kenmerken. Maar nooit eerder vielen alle producteigenschappen, zoals bestendigheid tegen vlekken, krassen, chemicaliën en hitte, in één product samen zoals bij Neolith.

Neolith komt in vier verschillende diktes. Naast grote plaatmaten voor bijvoorbeeld keukenbladen of douchebakken, is Neolith ook verkrijgbaar in standaard tegelformaten. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om elk project aan te gaan met als doel een zo mooi mogelijk resultaat te verkrijgen.

De verschillende decors variëren van uitgesproken marmers tot meer rustige, betonachtige steensoorten. Elk uniek decor heeft zo zijn eigen uitstraling en komt in bijbehorende afwerkingsmogelijkheden, zoals Silk en Riverwashed. 

Door de vele positieve eigenschappen, het gewicht en de grote diversiteit aan decors zijn ook vele uiteenlopende toepassingen te bedenken voor het gebruik van Neolith. Van keukenblad tot badkamer, van openhaardbekleding tot de ideale gevelbekleding. Neolith kan het allemaal! 

Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen en Keramiek is exclusief distributeur van Neolith in de Benelux. Laat u inspireren in onze Neolith Urban Boutique in Amsterdam of vraag samples aan via een van onze project adviseurs. Wij komen u graag verder informeren in een persoonlijk gesprek.  

Ontdek meerdere projecten van Michiel Oprey & Beisterveld