“Een warme deken”

Mr. Mr. Living

Het aangekochte huis van nog geen twee jaar oud voldeed aan veel eisen van de bewoners: de uitstraling van het exterieur, de tuin, de indeling van het interieur, de omgeving … eigenlijk alles op het interieur zelf na. Het miste in hun ogen sfeer, kleur en persoonlijkheid. En dus klopten ze aan bij Mr.Mr.Living, die het interieur aan een grondige metamorfose onderwierp zonder bouwkundige ingrepen te doen. “Met kleur, luxe wandbekleding, stoffering, meubels, verlichting en bijzondere kunst hebben we deze woning een Mr.Mr.Living-twist gegeven, aldus Ferdy de Batz. 

Ferdy staat samen met zijn partner Michel van der Velden aan het hoofd van Mr.Mr.Living. Een interieurdesignstudio die staat voor sfeervolle, verrassende interieurs met een eigen, uniek karakter. Ze durven stijlen te combineren, te spelen met structuren, patronen en kleuren, maar altijd in perfecte harmonie. Interieurs mogen schuren en verrassen en moeten daarnaast vooral een weerspiegeling zijn van de opdrachtgevers zelf. Elk interieur vertelt een verhaal. Het gaat Ferdy en Michel om meer dan wat mooie meubels bij elkaar zetten. Ze willen vooral een unieke beleving creëren en ervoor zorgen dat de ruimte of woning haar potentieel overtreft. Met respect voor het verleden, met het oog op de toekomst en gebruikmakend van iets geks en eigenzinnigs creëren ze ruimtes met een eigen ambiance.  

Sfeer en beleving 

De opdrachtgevers: “Ferdy en Michel werken graag met kleuren en durven stijlen te combineren. Ze haalden ons in de ontwerpfase soms bewust met hun voorstellen uit onze comfortzone, zodat mijn man ik gingen nadenken over de combinatie van kleuren en materialen. En waardoor we tot keuzes zijn gekomen die we anders nooit hadden gemaakt. Ook hebben ze ons goed geadviseerd over het toepassen van kunst in onze woning, wat voor extra sfeer en beleving in het totaalbeeld zorgt.” 

bank, haard, veel kleuren, stenen, stoel
Persoonlijk droomplaatje  

“Vanaf de eerste kennismaking gaven de opdrachtgevers ons veel vertrouwen en was er sprake van een prettige samenwerking. Dat zie je ook terug in het eindresultaat. Een plus een is hier echt drie geworden”, aldus Ferdy. “De kleuren en materialen, de kunst en de verlichting en de meubels zorgen samen voor een prachtig én persoonlijk droomplaatje.” Een woning, waarin elke ruimte volop door de bewoners wordt gebruikt. “De keuken is het hart van de woning, maar na het avondeten verhuizen we met het gezin naar de living. Met vrienden borrelen we graag in onze wijnkamer, waar we bijvoorbeeld naar de Formule 1 kijken. Maar ook de overige zitruimtes in en buiten het huis zijn heerlijke plekken. Het voelt echt als ons thuis. Als een warme deken. Een huis waarin we ons heerlijk op onze plek voelen”, aldus de opdrachtgevers.  

 Fotografie: Lotte van Uittert

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Mr. Mr. Living | Rapture Interior Luxury | Studio Pleunie Buyink