Esthetisch tuinontwerp

MBI de Steenmeesters

Tuinontwerp wordt wel eens onderschat. Veel richtlijnen die voor architectonisch ‘binnenontwerp’ gelden, werken niet alleen daar maar worden ook buiten zeer succesvol toegepast. Lange zichtlijnen, eenheid in materiaal, producten die appelleren aan een gevoel van luxe – alles bestaat ook in én voor de tuin. Een ruimte die je uitzicht bepaald en ook teruggeeft aan het gevoel van luxe in de woning.  

details boxspring
Details headboard

Neem als voorbeeld deze tuin die tot op elk detail is gewogen en geconstrueerd. Het gekozen keramische materiaal brengt warmte en de overvloedige, levensechte details van het design brengen een elegante sfeer. Door te spelen met verschillende kleuren in materiaal ontstaat een zacht contrast welke net wat meer speelsheid brengt terwijl deze gelijktijdig bijzonder evenwichtig is. De keramische materialen zijn ook doorgetrokken in het zwembad waardoor een fraai seamless totaalbeeld bestaat. De contrasten met het robuuste staal, stoere hout en natuurlijke groen zorgen voor genoeg dynamiek om deze onderhoudsvriendelijke tuin ook spannend te maken. 

Boxspring met headboard

Tuinontwerpstudio: William de Boet, keramische materialen (GeoCeramica Impasto Negro, Evoque Greige): MBI De Steenmeesters. 

Ontdek meerdere projecten van MBI de Steenmeesters