Geslaagde metamorfose van luxe penthouse

Nox Studio

Sereen en stijlvol. Luxe en comfortabel. Het hoofdstedelijke penthouse geldt voor de bereisde opdrachtgevers als een heerlijk rustpunt tijdens hun verblijf in Nederland. Een thuis, waarin ze optimaal genieten van de prettige vibe die er heerst, van de luxe inrichting en van het uitzicht over de stad.  

Nox Studio Interiors tekende in het verleden al een keer voor het interieurontwerp van het penthouse en werd ook nu door de bewoners ingeschakeld om een persoonlijk en oogstrelend totaalplaatje te realiseren. De grootste wensen waren om de keuken op een andere plek in het penthouse te plaatsen, meer leefruimte in de living te creëren en een nieuwe look-and-feel van het interieur te realiseren. Ook dienden beide badkamers te worden aangepakt 

keuken
stoel hoekje
keukentafel, lampen
Uit de comfortzone  

“Een fijne samenwerking met de klant en het team is voor mij heel belangrijk. Ik geloof er heilig in dat we met persoonlijke, heldere en snelle communicatie het beste resultaat boeken”, aldus Anne van Heugten. De eigenaresse van Nox Studio Interiors vervolgt: “Het leukste aan mijn werk vind ik het creëren van een sfeer die echt als een thuis voelt voor de klant. Ik ga voor een interieur dat de klant zelf nooit zou hebben bedacht: wellicht een beetje uit de comfortzone, maar wel écht passend en inspirerend.” 

bank met daarachter eettafel
woonkamer, tv, bank
woonkamer, tv, bank, haard, beige kleuren
Serene basis 

De luxe keuken en de rijk ingerichte living vormen samen het kloppende hart van het penthouse. Natuurlijke materialen, een zacht kleurenpalet en een stijlvolle houten vloer vormen samen een serene basis, terwijl de kunst, de verlichting en de prints op de kussens en accessoires voor contrast en spanning zorgen. In het verlengde van het kookeiland realiseerde Nox Studio Interiors de eetkamer, die door stalen deuren van de keuken is af te scheiden. De blikvangers in de lichte ruimte zijn de fraai beklede Gubi-stoelen en het kunstwerk van Timothy van Oorschot. De connectie met de stad zorgt voor extra beleving. 

badkamer
slaapkamer
 Extra cachet  

De slaap- en badkamer van de opdrachtgevers staan in een open verbinding met elkaar en stralen net als de rest van het interieur klasse, schoonheid en comfort uit. Nox Studio Interiors paste bijzondere wandafwerkingen, sfeerverhogend maatwerk en verrassende prints op de kussens toe die samen voor een beklijvend beeld zorgen. Het vrijstaande bad geeft de luxe suite extra cachet.  

 

Fotografie: Anouk Moerman

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

 Nox Studio Interiors | Misura Rugs | Quooker