Gietvloer in Amersfoort

M2 Vloeren

Aan de rand van de stadskern in Amersfoort is het oude monumentale pand van de GGD locatie gerenoveerd tot prachtige woningen. Waar wij diverse mooie vloeren tot realisatie hebben mogen brengen. 

keuken
gietvloer

Een unieke woning vraagt dan ook om een unieke vloer. Dit is de M2 Corestone Nature gietvloer geworden; een design vloer met een stoer uiterlijk. Waar het stoere en bijzondere uiterlijk van deze mooie gietvloer vandaan komt? Het minerale zand dat erin verwerkt zit! Dat zand zorgt voor zichtbare structuren en voelbare texturen.

gietvloer woonkamer
gietvloer
keuken

De kleur van deze gietvloer is samen met de klant secuur uitgekozen en zorgt voor dé basis in deze woning. Dezelfde type vloer en kleur is namelijk door de gehele woning over alle vier de verdiepingen doorgegoten. Zoals de klant zelf zegt: ‘ we zijn heel erg blij met de vloer en met de kleur hiervan, deze heeft absoluut goed uitgepakt!’

Want zeg nou zelf, de rust en warmte die dit interieur uitstraalt is toch prachtig? Een goede basis is dan één van de belangrijkste dingen en laten wij daar nou net erg goed in zijn!

Ontdek meerdere projecten van M2 Vloeren