Golfpark Almkerk

Michiel Oprey & Beisterveld

Golfpark Almkreek is door de bijzonder ligging, een plaats die bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. Het golfpark ligt in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Het heeft schitterende waterpartijen, verassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens.

Bij dit project zijn twee van onze Ceramaxx tegels verwerkt. Hier is een mooie combinatie gemaakt van onze houtlook en de beaderde Ardeche Carbon.

Michel Oprey & Beisterveld beschikt over het grootste assortiment keramische terrastegels van de Benelux. Een onderdeel van dit assortiment is de hoogwaardige collectie Ceramaxx tegels. Deze collectie is in samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s samengesteld en beschikt over alle denkbare stijlgroepen. Zo realiseren ze voor ieder een tegel in de gewenste stijl.

Van overnachting naar belevingMichel Oprey & Beisterveld beschikt over het grootste assortiment keramische terrastegels van de Benelux. Een onderdeel van dit assortiment is de hoogwaardige collectie Ceramaxx tegels. Deze collectie is in samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s samengesteld en beschikt over alle denkbare stijlgroepen. Zo realiseren ze voor ieder een tegel in de gewenste stijl.

Bij het selecteren van nieuwe tegels gemaakt van keramiek is Michel Oprey & Beisterveld uiterst secuur. Hierdoor verkopen ze alleen alleen de beste kwaliteit. De collectie van Ceramaxx kan daarom niet ontbreken. Deze tegels van 3 centimeter zijn zo extreem sterk dat deze zelfs op een oprit kunnen worden toegepast. Ook plaatsing op tegeldragers zal geen enkel probleem vormen en is compleet veilig. Ceramaxx tegels dragen zeker bij aan de missie om u van een gedegen tegel te voorzien.

Ontdek meerdere projecten van Michiel Oprey & Beisterveld