Werken was nog nooit zo plezierig

Hans Kuijten Interior Design

Warm en luxe. Comfortabel en uitnodigend. Uniek en glamoureus. Het door Hans Kuijten ontworpen interieur van het kantoor van Schepers Vastgoed is spraakmakend en exclusief en heeft een internationaal karakter. Hoogwaardige materialen, een perfecte indeling en luxe maatwerk gaan een perfect huwelijk aan en zorgen samen voor een oogstrelend en onderscheidend visitekaartje van het Nuenense bedrijf.

Het imponerende kantoorpand is met een breedte van maar liefst zevenentwintig meter ruim bemeten. Toch voel je je geen seconde verloren in de riante ruimte. “Het leek ons een schier onmogelijke opgave om de ruimte zo in te delen dat hij sfeervol, spannend, maar zeker ook functioneel zou zijn en er minimaal acht personen een werkplek zouden hebben. Toch is het Hans gelukt. Dat is voor ons de grootste verrassing van de samenwerking met hem. Als je hier rondloopt, voelt het heel natuurlijk aan en geen hoekje of ruimte is overbodig”, aldus Harm Schepers, eigenaar van Schepers Vastgoed. “Wij hebben een goede klik met Hans. De communicatie is duidelijk, alles is bespreekbaar en hij wilde samen met ons en de andere betrokken partijen voor het hoogst haalbare resultaat gaan, zonder het opgestelde budget te overstijgen.”

Donkere kantoor ontworpen door Hans Kuijten
Een fantastische aanwinst

Om tot dit prachtige eindresultaat te komen, paste Hans rijke materialen toe zoals natuursteen. Het meubelmaatwerk zorgt in combinatie met het lichtplan voor sfeer en comfort in de ruimte, waarin een heerlijke vibe voelbaar is. Harm: “We komen dagelijks met een grote glimlach naar het nieuwe kantoor. Het totaalbeeld straalt rust en warmte uit en dat vertaalt zich naar een fijne werksfeer. De bar is een ideale plek om op de vrijdagmiddag met alle collega’s – zowel van de binnen- als de buitendienst – op een prettige manier de week door te nemen, waardoor het teamgevoel alleen maar beter wordt. Het mooiste compliment dat we ontvangen hebben? Medewerkers, leveranciers, klanten en opdrachtgevers vinden het allemaal prachtig en noemen het een aanwinst en een fantastisch mooi kantoor. En begrijpelijkerwijs vragen veel mensen of we nog een flexplek vrij hebben. Het kantoor heeft de wow-factor, waardoor je – natuurlijk in combinatie met ons werk en de groei die we doormaakten –  serieus wordt genomen en je niet meer als een ‘kleine’ speler in de markt wordt gezien.”

Donkere kantoor ontworpen door Hans Kuijten
Donkere kantoor ontworpen door Hans Kuijten

Fotografie: Peter Baas

De volgende partijen werkten mee aan dit project: 

Hans Kuijten | Schepers Vastgoed Vermeulen Interieurbouw | Watts Lux & Lumen | Pot & Vaas Sfeermakers