High-end kantoor met het gevoel van thuis

ESCASA

ESCASA staat voor luxe, persoonlijk maatwerk en verbluffend design, waarbij interieurdesigner en eigenaar Annerie Eshuis kiest voor warme en natuurlijke materialen en al jarenlang ronde vormen in haar ontwerpen toepast. Dit is duidelijk te zien als we haar net geopende kantoor in Amsterdam bezoeken. De luxe ruimte ademt sfeer en beleving, en je voelt je direct thuis aan het meterslange kookeiland, dat uiteraard is voorzien van een comfortabel bargedeelte. 

escasa
escasa
escasa

Annerie ontvangt haar opdrachtgevers op afspraak in de flink gerenoveerde ruimte, waarin vroeger aan auto’s werd gesleuteld. Het maatwerkontwerp en de luxe materialen zorgen direct voor een high-end uitstraling. Met de indrukwekkende stalen pui zet Annerie meteen de toon, waarna de keuken nog meer bewondering oogst. Ze combineerde hout met oogstrelend marmer en voegde daar elegante barkrukken en sfeerverhogende verlichting aan toe. De maatwerkkast en het charmante tafeltje completeren de prachtige setting. 

escasa
escasa
escasa
escasa
escasa

Deze plek is voor mij ideaal om opdrachtgevers te ontvangen, mijn vaardigheden te demonstreren en hen mee te nemen in mijn ontwerpproces,” zegt Annerie. “Hier kan ik hen in alle rust stalen, kleurencombinaties en accessoires laten zien, zodat we samen het gewenste sfeerbeeld kunnen creëren.” Ook medewerkers van de internationale designmerken die ze in haar interieurs gebruikt en die zichtbaar zijn in haar showroom, weten haar nieuwe kantoor te vinden. “In een informele sfeer kunnen ze hier samen met zakenrelaties een kop koffie of borrel drinken en inspiratie opdoen. Voor mij is dat een groot compliment en een leuke bevestiging dat ik een aantrekkelijk kantoor op hoog niveau heb ontworpen. 

escasa
escasa
escasa

Fotografie: Annerie Eshuis

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Escasa Office & Showroom | Grillo Natuursteen B.V. | Hotbath | Quooker