Kleurrijke interieurs

Decolegno

Kleur is een actuele trend in de wereld van mode, design en interieurarchitectuur. Kleur is direct van invloed op onze stemming. Zo zijn we bekend met de kalmerende werking van groen en blauw, en de activerende werking van geel en oranje. Met kleur kun je tevens optische effecten creëren in een ruimte. De collectie Ovatta van DecoLegno haakt in op deze tendens. Een collectie decoratief plaatmateriaal met een matte textuur waarmee eigentijdse maatwerk interieuroplossingen kunnen worden gerealiseerd.

Vrouw op de grond met kleuren
Maatwerk voor unieke en kleurrijke interieurs

Maatwerk is dé manier om een interieur te personaliseren. De ruimte wordt optimaal benut en je creëert een uniek interieur. Het ontwerp kan precies passend gemaakt worden op de wanden, plafonds en zelfs op de schuine daklijnen. Deze kamerhoge kastenwand, naar een ontwerp van Fleur Lew, is op maat gemaakt met decoratief plaatmateriaal uit de collectie van DecoLegno. De nachtblauwe UB02 Ovatta is gecombineerd met warm notenhout (collectie Poro Noce). Daarmee krijgt de ruimte meteen die ‘hotelchique’ beleving. Leuk detail in het ontwerp is de nis waar je in kunt zitten om je schoenen aan te trekken.

Groene kast op maat

Multifunctionele kastenwand in de legergroene UB54 Ovatta   

Groene kast met bed

In de kastenwand, ontworpen door Fleur Lew, is een logeerbed weggewerkt

Multifunctionele kastenwand

Deze multifunctionele kastenwand is uitgevoerd in de legergroene UB54 Ovatta. Naast opbergruimte, zijn er nissen om te stylen en de grote verrassing is het logeerbed dat verborgen zit achter de houten lamellen. De combinatie van blond hout, legergroen en kerriegeel zorgt voor een natuurlijke sfeer.

maatwerk kast

Giga garderobekast in UB25 Ovatta, door Fleur Lew

Deel van een maatwerk kast

In de nis kun je gemakkelijk je schoenen aantrekken

Giga garderobekast

Deze giga garderobekast is gemaakt van de UB25 Ovatta. Dit plaatmateriaal heeft een cementgrijze kleur met een vleugje groen. De kleur zorgt voor warmte en sfeer in de slaapkamer en de gouden knopjes geven de kast een chique uitstraling. De kast heeft zowel een hanggedeelte, als greeploze lades met een nis om te zitten en gemakkelijk je schoenen aan te kunnen trekken. Om rust en eenheid te creëren, zijn het plafond, de muren en de deuren in dezelfde kleur geverfd.

badkamer

Het badkamermeubel is uitgevoerd in UB25 Ovatta

Eigentijdse sfeer in de badkamer

Ook in badkamerdesign wordt de kleurtrend ook steeds meer zichtbaar. Kleur is van directe invloed op onze stemming. De keuze voor de kleur groen in dit ontwerp maakt dat we de dag fris kunnen beginnen, maar evengoed rustgevend kunnen afsluiten. De badkamerkast, ontworpen door HEMELSby, is uitgevoerd in de UB25 Ovatta, een tijdloze cementgrijs met een vleugje groen. De in facet afgeronde, fris witte waskommen en ovale spiegels zorgen voor een eigentijdse sfeer.

Ontdek meerdere projecten van Decolegno