Kosmopolitisch wonen in Zwolle

Depuis2020

Luxe, warm en stijlvol. Hoogwaardige kwaliteit, exclusieve materialen en een perfecte afwerking. Wonen en leven op topniveau. Internationale allure in het hartje van Zwolle. Depuis2020 realiseerde na een ingrijpende renovatie drie high-end appartementen van grote schoonheid en klasse die verwarmen en verblijden. Een waar huzarenstukje in de hoofdstad van Overijssel.  

zwarte keuken en witte trap
 Rijke en warme materialen  

De drie appartementen ademen luxe en comfort en bieden een heerlijke leefomgeving voor ware levensgenieters. Een stijlvol en warm rustpunt in het hart van de stad. De ideale plek om je na een drukke werkdag in alle comfort terug te trekken of om samen met vrienden en familie het leven te vieren. Bärbel en Helmig pasten rijke en warme materialen toe en kozen voor hoogwaardig (maatwerk)meubilair. Het open karakter en de lichte basis zorgen voor een prettige flow in de woningen, waarin de oogstrelende badkamers gelden als ware eyecatchers. In de appartementen op de begane grond en de eerste verdieping geven de brede trappen bij de keuken de woonruimte extra glans en beleving, net zoals de lichtinval via de vele raampartijen dat doet.  

Het resultaat van de rigoureuze renovatie van het afgeleefde herenhuis is bewonderingswaardig te noemen. Een verrijking voor de straat en het prachtige bewijs dat high-end wonen en Zwolle perfect samengaan.  

 

badkamer met wit bad

Fotografie: Ralph Reniers

De volgende partijen werkten mee aan dit project: 

Depuis2020 | Clear Kitchen | Het Schippertje | Bold Staalzaken