Leefbare luxe

SANT Interiors

Oogstrelend en kwaliteitsvol. Persoonlijk en kloppend tot in het kleinste detail. Het door SANT interiors ontworpen en gerealiseerde maatwerkinterieur van de nieuwbouwwoning is in balans, straalt comfort en luxe uit en is een verwezenlijking van de woondromen van de bewoners. Het maatwerk verstrekt het unieke karakter van het interieur en vergroot het leefgemak. 

Voor de realisatie van dit indrukwekkende nieuwbouwproject werkte maatwerkspecialist SANT interiors samen met Bongers Architecten en Judith van der Burg van JUDITH INTERIORDESIGN, die de styling verzorgde. En met de bewoners zelf, die hun droom van het bouwen van een woning zagen uitkomen. Interieurarchitect Walter Sant werd door de opdrachtgevers al in een vroeg stadium bij de bouw betrokken, zodat hij ervoor kon zorgen dat het exterieur en interieur elkaar versterken en de connectie met de natuurrijke omgeving uniek is. Dankzij de raampartijen in de keuken en de living is er een prachtige lichtinval. Vooral een uur voor zonsondergang zorgt dat voor een oogstrelend schouwspel.  

keuken
stoel hoekje
keukentafel, lampen
Warm en open  

Het maatwerk, de natuurlijke materialen en de rijke stoffen zorgen voor een stijlvol sfeerbeeld, waarbij de houten vloer de warme basis vormt en de stalen deuren voor extra openheid zorgen en de zichtlijnen accentueren. De prachtige maatwerkkeuken staat in verbinding met de uitnodigende living, wat het geheel tot een heerlijke leefomgeving maakt. Indrukwekkend zijn de maatwerkkast in de woonkamer en de sfeerverhogende haardpartij. Ook de bijzondere wandafwerkingen en het maatwerkinterieur van het thuiskantoor springen in het oog.  

bank met daarachter eettafel
Prachtig en praktisch 

Familiebedrijf SANT interiors staat voor een persoonlijke benadering, voor stijl, voor kwaliteit, voor nuchterheid en trots. “Wij geloven in leefbare luxe, stijlvolle en onderscheidende interieurs waarin kan worden geleefd. Onze interieurs zijn prachtig, maar zeker ook praktisch. Hoe groot of klein een project ook is, we zijn van a tot z betrokken. Met een neus voor kwaliteit en oog voor detail”, aldus Walter, die samen met zijn vrouw Jillian Sant-Barendregt aan het roer staat bij de creatieve maatwerkspecialist. “Bij SANT zijn we trots. Niet alleen op onze creaties, maar ook op onze mensen, die elke dag weer hun gouden handen uit de mouwen steken voor het mooiste en beste resultaat.” 

 

Fotografie: Peter Baas

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

SANT interiors | Bongers Architecten