Minimalistisch interieur met spannende elementen 

Ninety Eight Interior Design

“De klant had een rustige thuishaven met zo min mogelijk afleidingen als wens. Het moest zo strak en rustig mogelijk worden, zonder dat het te eenvoudig en te standaard zou zijn en met ruimte voor spannende eyecatchers”, aldus Kim Vastenburg, eigenaar van NINETY EIGHT Interior Design. “Doordat we de wanden en plafonds hebben afgewerkt met kalkverf, straalt de basis rust en eenheid uit. Zeker in combinatie met de strakke vloer van grote tegels.” 

“Het was een fijne ervaring om samen te werken met Kim. Al onze wensen zijn teruggekomen in haar ontwerp. Ze heeft ons weten te verrassen met de roomdivider en de ronding in de muur in de living. Ook had ze direct een perfecte en creatieve oplossing voor de keukenopstelling. Iets waar we zelf nooit op waren gekomen”, aldus de bewoners van de nieuwbouwwoning, die het ontwerp van Kim zelf naar de werkelijkheid hebben vertaald.  

keuken en eettfal
Een uitgekomen woondroom  

“Ongeveer een jaar lang heb ik zelf alles uitgezocht en daar heb ik echt van genoten. Wij hadden daar genoeg tijd voor en hebben die dan er ook echt voor uitgetrokken. Daarnaast is dit onze tweede nieuwbouwwoning, dus wij hadden ervaring”, aldus de vrouw des huizes. “Wij hebben de juiste vakmensen voor de realisatie van onze woondromen kunnen vinden en daar prijzen we ons gelukkig mee. Vooral de samenwerking met de interieurbouwer was erg fijn. Hij kon alles, maar dan ook echt alles realiseren en dat was zo fijn. Dankzij hem en het ontwerp van Kim zijn al onze wensen uitgekomen.” 

keuken met tafel en stalen deuren
woonkamer, muur met nisjes
woonkamer met tvmeubel
woonkamer met beige bank
Tijdloos en doordacht  

“Ieder ontwerp is een combinatie van de wensen van de klant en het unieke handschrift van NINETY EIGHT Interior Design. Het streven is dat het zowel praktisch als esthetisch moet zijn”, aldus Kim.  

“Wij staan bekend om onze op maat gemaakte, tijdloze en unieke interieurs. Iedere vraag onderzoeken we uitvoerig en werken we tot in detail uit. Er gaat veel tijd en aandacht in zitten, maar juist daarom bereiken we het niveau zoals de klant van ons verwacht. Al deze onderdelen worden samengevoegd tot één persoonlijk interieurontwerp dat aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. We hebben niet een vaste ontwerpstijl, maar er is natuurlijk wel een eigen handschrift terug te zien in de ontwerpen: tijdloos en doordacht.” 

lichte houten keuken
houten keuken met houten panelen
Eyecatchers  

“Eigenlijk houden wij van elke ruimte in deze woning, maar de keuken is toch wel de grote eyecatcher. De hoge kastdeuren zonder onderbreking, het blad van Dekton en uiteraard de rondingen. Ook is het televisiemeubel, waarin het Dekton terugkomt, zeker een blikvanger. Oh, en natuurlijk onze stalen schuifdeur met figuurglas (Canale)”, sluiten de bewoners met gepaste trots af.  

biege en houten keuken
eetkamer met houten kast

Fotografie: Renkse Rietrae

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

NINETY EIGHT Interior Design | Adams keukens & interieur | She, One of a kind | Quooker