Notariswoning in Rotterdam

Hollands Maatwerk

Een mooie notariswoning in Rotterdam is volledig gerenoveerd door Hollands Maatwerk, met behoud van de originele kenmerken. Het huis, gebouwd in 1895, heeft een moderne uitstraling gekregen zonder de oorspronkelijke stijl te verliezen. 

Woonkamer in villa
Keuken met barkrukken

Binnen straalt het interieur een warme en huiselijke sfeer uit, met slim ingedeelde ruimtes. De open haard in de woonkamer is een opvallend element en zorgt voor gezelligheid. 

De keuken heeft een moderne uitstraling met hoogglans afwerking en strak design. De klassieke uitstraling van het huis blijft behouden dankzij marmeren werkbladen en authentieke elementen zoals de kroonluchter en plafondlijsten. 

Bruine keuken met uniek blad
Keuken met marmer blad
Woonkamer met tv

De slaapkamers zijn rustgevend en voorzien van comfortabele bedden en zachte verlichting. De badkamers zijn stijlvol en modern, met ook hier marmeren elementen en hoogwaardige materialen. 

Eettafel met open trap en vide
Keuken met ronde lampen

Het resultaat is een prachtige notariswoning met een tijdloos interieur dat de perfecte balans vindt tussen klassiek en modern. Een plek waar geschiedenis en eigentijds design samenkomen. 

Unieke inloopkast beige
Badkamer met uniek blad

Ontdek meerdere projecten van Hollands Maatwerk