Mandali

Onel Window Dressings

Het Mandali Retreat Center in Italië is een rustige haven die haar gasten de kans biedt om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en rust te vinden in de natuur.

Het centrum heeft onlangs zijn faciliteiten verbeterd, waaronder de installatie van nieuwe gordijnen in alle kamers. In samenwerking met RA. Studio, die het interieurdesign heeft verzorgd, hebben we het prachtige Mandali Retreat Centre in Italië omgetoverd tot een plek waar je niet meer weg wilt. In onze advisering hebben we de rust van het retreat centre getracht te vangen in onze subtiele raambekleding.

Deze gordijnen zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit materialen, waardoor ze duurzaam en comfortabel zijn voor alle gasten. In de slaapkamers zie je een combinatie van een transparant gordijn in combinatie met een overgordijn. Het transparante gordijn biedt voldoende privacy, maar laat nog steeds daglicht binnen. Het overgordijn zorgt weer voor een goede donkere slaapkamer in de nacht voor optimale rust. Door de materiaalkeuze helpen deze gordijnen ook om de temperatuur te reguleren, zodat de kamers warm zijn in de winter en koel in de zomer. Deze gordijnen zijn stijlvol opgehangen aan een matzwarte dubbele railroede van hoogstaande kwaliteit.

stenen vloer, bed, slaapkamer, lamp
Kaars, stenen vloer, bad
Houten plafond, rode gordijnen, keukentafel met stoelen,
tapijt, bank, bijzettafel, houten plafond

Foto’s door Chiel van Diest

Mandali – samenwerking met RA. Studio

Ontdek meerdere projecten van Onel Window Dressings