Het ontdekken van wooninspiratie door prachtig ingerichte huizen

Zizeau

Bij Zizeau zijn we gepassioneerd over het ontdekken van wooninspiratie door de prachtig ingerichte huizen. Daarom delen we graag met jou onze nieuwste creatie, waarin de visie van Interieurzaak Eigenstijl Wonen tot leven komt. Betreed met ons een betoverend huis waar diverse interieurstijlen harmonieus samenkomen. Ben je nieuwsgierig? Laten we snel verder gaan! 

Een oase van zachtheid en warmte 

Onze reis begint in de woonkamer, waar de blik onmiddellijk wordt gevangen door de royale hoekbank Naomi. De keuze voor deze bank was een liefde op het eerste gezicht – de prachtige kleur en de heerlijke stof maken hem onweerstaanbaar. Bovendien nodigt hij uit om te gaan zitten; het comfort is werkelijk uitmuntend. Terwijl we genieten van het comfort van de hoekbank, werpen we een blik op de verfijnde inrichting van deze stijlvolle woonkamer, gerealiseerd door EigenStijl Wonen 

hoodboard
Spel van contrasten en kleuren 

De zwarte eikenhouten tafel op de bank creëert een boeiend contrast met de lichte bank. De salontafel van marmer voegt prachtig karakter toe aan het geheel, met zijn stoere en toch klassieke uitstraling. Een opvallende verschijning is de tafellamp, waarvan de kleur van de lampenkap subtiel aansluit op het marmer van de bijzettafels. 

Woonaccessoires met een eigen verhaal 

De woonkamer is zorgvuldig aangekleed met een scala aan vazen en andere woonaccessoires, elk met een uniek karakter. Dankzij het harmonieuze samenspel van kleuren met de meubelstukken ontstaat er een perfecte balans. In deze woonkamer is ook veel aandacht besteed aan de verlichting: de zwarte inlet wall lampen van Maretti Lighting passen naadloos in het geheel. Samen met de staande lamp creëren ze een warme gloed, waarmee deze woonkamer tot leven wordt gebracht. 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur? Neem dan contact op via: verkoop@meubitrend.com 

Ontdek meerdere projecten van Zizeau