Optimaal woongeluk in persoonlijke woondroom

Studio de Blieck

“Wij hebben ons nog nooit zo thuis gevoeld in een huis”, aldus de bewoonster van de stijlvolle woning. “Mijn man en ik zijn iedere dag weer blij als we hier rondlopen. Wij genieten hier echt optimaal.” Om tot dit bijzondere resultaat te komen, werkte de bewoonster samen met Bernadette de Blieck, de ervaren en creatieve eigenaresse van Studio de Blieck. “De samenwerking was erg prettig. Ze denkt met je mee, houdt rekening met je wensen en is nauw betrokken bij de realisatie.” 

Tijdens een wandeling met de hond door de wijk valt het oog van de opdrachtgeefster op een te koop staande woning. Thuis bezoekt ze website van de makelaar en raakt ze verliefd op de uitstraling van het interieur. Ze vermoedt aan de hand van de foto’s dat het is ontworpen door Studio de Blieck, de creatieve studio die het interieur van hun vakantiewoning heeft ingericht en waarvan ze de eigenaresse al vele jaren kent. “Ik heb Bernadette direct gebeld en ze bleek enkele jaren geleden inderdaad het interieur van de woning te hebben ontworpen. Mijn man en ik kochten vervolgens de woning en hebben samen met Studio de Blieck het al prachtige interieur een upgrade gegeven, waardoor het totaalbeeld onze persoonlijkheid uitstraalt en we een woning kregen die ons past als een warme jas.” 

dubbele bank, schilderij, bijzettafel, bloemen, zicht op tuin
Keuken, eettafel, lamp, zwarte kleuren, zicht op tuin
Woonkamer, tv, stoelen, bank, lamp, plant, zicht op tuin
Bartafel, barstoelen, drank
Persoonlijk en comfortabel  

De interieurdesigners van Studio de Blieck zijn ervan overtuigd dat mensen zich pas thuis voelen wanneer het interieur persoonlijk is en bij hen past. Het interieur levert een bijdrage aan het verhaal van iemands leven. Het moet comfort bieden. Veel tijd steken in het interieur is daarom erg belangrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in interieurontwerp, styling en inrichting. Met veel passie maakt het bedrijf wensen waar voor verschillende opdrachtgevers. Het ontwerpbureau laat graag zijn creativiteit los op het creëren van prachtige ontwerpen, maar neemt ook de uitvoering voor zijn rekening. Iedere wens is welkom en Studio de Blieck maakt ’m waar. 

Badkamer, bad
Slaapkamer, houten kasten, wit
Maatwerkperfectie 

Het totaalbeeld van de villa ademt rust, comfort en luxe. Het is licht, leefbaar en van een onberispelijk niveau. Geheel naar wens van de opdrachtgevers creëerde Studio de Blieck onder meer een heerlijke bibliotheekruimte waar de bewoners in alle rust televisie kijken, een stijlvolle werkkamer en kleurrijke gastenkamers waar de logés slapen. De nieuwe eyecatcher van de persoonlijke woondroom van de bewoners is de bar, waar ze samen met vrienden en familie in stijl genieten en waar ze het leven vieren. Het sfeervolle marmer – ook te zien in de werkkamer – geeft de ruimte allure, luxe en warmte. Maatwerkperfectie die het interieur naar nog hogere hoogtes tilt. De bewoonster afsluitend: “Wij zijn zo blij. Alles klopt in dit huis.” 

bureautafel, kast, accessiores
stoel, hond, lamp, bloemen, open kast

Fotografie: Alexandre Verrier 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Studio de Blieck | Stone Company BV | Lichtavdies 010 | Margo Erkelens | Van Den Berg Interieurbouw