Perfectie van a tot z

Studio Batenburg

Tijdloos en uniek. Warm en luxe. Comfortabel en persoonlijk. Het door Studio Batenburg ingerichte penthouse in Den Bosch klopt tot in perfectie en sluit in zijn geheel aan bij de wensen en dromen van de opdrachtgevers. Designer Chiel Batenburg en zijn team waren van a tot z betrokken bij de totaalinrichting van het penthouse, dat casco werd opgeleverd. Van indeling- en ruimtebepaling tot de afwerking, zoals de maatwerkmeubels en de bijbehorende materialen. Tot groot genoegen van de bewoners, die nog regelmatig enthousiaste berichten naar Chiel sturen. Ultiem woongenot als mooiste compliment.   

woonkamer
woonkamer

De opdrachtgever had als wens om een woning te creëren waar ontspanning centraal staat. Vandaar dat we kozen voor een extra grote zithoek, waarin we een mooie, prominent aanwezige bank combineerden met twee schitterende fauteuils. De kast zorgt ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt”, geeft de eigenaar van Studio Batenburg aan. “Door onze kennis en ervaring op het gebied van interieurdesign kijken wij op een creatieve manier naar elke ruimte. Op onze eigen wijze creëren wij tijdloze en unieke ontwerpen die passen bij de wensen van onze klanten.” 

keuken
eetkamer
Luxueus gevoel  

We werkten bewust met grote elementen om het interieur extra karakter te geven. Deze items combineerden we met luxe afwerkingen, wat een oogstrelend geheel opleverde. Dit kenmerkt de stijl en werkwijze van Studio Batenburg. We pasten natuurlijke materialen toe zoals linnen, wol en stoffen uit Italiaanse textielhuizen, waardoor het penthouse een luxe uitstraling heeft gekregen en de sfeer ademt van een exclusief hotel”, aldus Chiel, die voor donker eikenhout koos om warmte en sfeer in de luxe woning te brengen. “Daarnaast wisselden we op de muren behang af met verf voor een speels effect. Alles om dat perfecte luxueuze gevoel te creëren. De échte eyecatcher van deze ruimte? Dat is toch wel de eikenhouten lattenwand gecombineerd met een grote spiegel die de ruimte nog groter doet lijken.” 

 

woonkamer
kussens

Fotografie: Wesley Bergen

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Studio Batenburg | Rapture Interior Luxury