Persoonlijk, stijlvol en warm

Chrissy Interiors

De opdrachtgevers wensten een fijn, warm, gezellig en veilig thuis. Waarin ze elke dag konden thuis komen in hun droominterieur. Het hokkerige interieur ging op de schop en werd door Chrissy Interiors aangepast aan de leefwijze van het jonge gezin. Ook vertaalde eigenaresse Chrissy van den Heuvel de wensen en dromen van de opdrachtgevers in een persoonlijk, stijlvol en warm geheel. En dat binnen de strakke deadline. “Het resultaat is geweldig. We zijn haar voor altijd dankbaar”, aldus de trotse bewoners van de fraaie woning.  

Het open karakter van de begane grond zorgt voor een prettige flow in de woning, waarin het kleurenpalet warmte en sfeer brengt. Chrissy paste een combinatie toe van lichte en donkere tinten – van wit en beige tot donkerbruin – en creëerde zo een voor de bewoners passend totaalbeeld. De interieurontwerper koos voor zwarte kozijnen, die de woning extra cachet geven. Met de realisatie van veel opbergruimte voorzag ze in een grote behoefte van haar opdrachtgevers en bracht ze rust in het interieur.  

Sfeermakers  

De maatwerkkeuken vormt het figuurlijke hart van de woning. In deze stijlvolle ruimte beginnen de bewoners samen de dag met een ontbijt en genieten ze met vrienden en familie van gezellige momenten. Het bankje bij het raam voegt elegantie toe aan het uitnodigende geheel. De andere sfeermakers op de begane grond zijn de diverse haardpartijen, de bijzondere wandafwerking bij de royale bank en de verlichting boven de eettafel.  

bank, haard, veel kleuren, stenen, stoel
bank, tapijt, bijzettafel
Roze bank in kleurrijke woonkamer
Onberispelijke afwerking  

Via het eveneens gerenoveerde trappenhuis bereiken we de eerste verdieping van de ruime gezinswoning en ervaren daar dezelfde warme sfeer als in de leefruimtes op de begane grond. We zien ook hier dat over elk detail is nagedacht en de afwerking onberispelijk is. In de badkamer zorgen de marmeren waskommen en de bronzen geborstelde kranen voor een rijke uitstraling. Het charmante kaptafeltje in de dressing is van grote schoonheid en een geliefde plek van de vrouw des huizes.   

 Fotografie: Lonneke Arts

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Chrissy Interiors | De Sfeermakers Haarden & Maatwerkmeubels | Bij NETT Wonen