Prachtige zonneschijn na hevige regenval

StudioLIV

Eindelijk, na vele jaren wachten, staat de woning op de droomlocatie van de opdrachtgevers te koop. Ze slaan snel toe, onderwerpen de bestaande woning aan een meer dan grondige renovatie en genieten vervolgens dagelijks met volle teugen van de prachtige woning, de locatie en het leven. Totdat het noodlot toeslaat en de woning volledig in vlammen opgaat. Door hun grote liefde voor de plek willen de opdrachtgevers op de as van de vorige woning een nieuw paradijs creëren. Kabaz tekent vervolgens voor het exterieurontwerp van de nieuwe villa en StudioLIV ontwerpt een verbluffend, uniek en hartverwarmend interieur, dat vanaf de eerste kennismaking alle zintuigen prikkelt.  

Wanneer de dubbele voordeur van de villa wordt geopend, vallen we even stil. De majestueuze entreeruimte is van ongekende schoonheid en brengt ons meteen in vervoering. De trappartij, de hoogte van de ruimte, de rijke materialen, de verlichting en het hoge detail- en afwerkingsniveau smelten samen tot een waar kunstwerk. In dit indrukwekkende geheel vormt de trap de blikvanger. Het maatwerkobject is vervaardigd met het speciale sierstucwerk Tundra en is aan weerszijden voorzien van inkepingen, waarin de leuningen zijn verwerkt. De treden zijn van travertin en winnen aan schoonheid door de ingebouwde ledverlichting. 

bank, haard, veel kleuren, stenen, stoel
Luxe, uitnodigend en comfortabel  

De liefde voor perfectie en schoonheid die we in de entreeruimte ervaren, voelen en zien we ook in de rest van het interieur. Hierin paste topdesigner Linda Verlouw aardse tinten en natuurlijke materialen toe, wat warmte en geborgenheid brengt. Zoals in de leefkeuken: een heerlijke ruimte die dankzij de haardpartij, de ronde tafel met comfortabele stoelen en het indrukwekkende eiland van natuursteen, dat deels ruw en deels bewerkt is, een uitnodigend karakter heeft.  

Ook in de rijk ingerichte living zorgen natuurlijke materialen voor een warm en sfeervol geheel, zoals bijvoorbeeld het leer op de maatwerk sidetable en de eettafel van een eeuwenoude versteende moeraseik, die in epoxy is gegoten. Naast het luxe en comfortabele meubilair en de sfeerverhogende verlichting vormt de roomdivider tussen het eetgedeelte en de televisieruimte de volgende eyecatcher in het imposante geheel. Het maatwerkmeubel is voorzien van een doorkijkhaard, een royale televisie die is omgeven door leer en een wijnkast, die is voorzien van een te verlichten achterwand van travertin. En dan vergeten we nog bijna de tuinkamer, die uiteraard ook is voorzien van luxe en comfortabel meubilair en van waaruit de bewoners een heerlijk zicht hebben op de natuur- en waterrijke omgeving. Een ideale ruimte om in alle rust de dag te beginnen met een heerlijke kop koffie en vervolgens weg te dromen.  

Suite in een exclusief hotel  

De reeds benoemde trappartij in de entreeruimte leidt onder meer naar de privéruimte van de bewoners. En ook daar vallen we weer even stil. Linda ontwierp een imposante suite die niet zou misstaan in een exclusief vijfsterrenplushotel. Rijk natuursteen, warm hout, verbluffend maatwerk en hoogwaardig meubilair voorzien de royale ruimte van alle wenselijke luxe en schoonheid. De kers op de taart van een interieur, dat trots en vreugde oproept bij de bewoners. De gewenste zonneschijn na hevige regen.