Resideren in heerlijke sferen

HIP Studio

Luxe elegantie. Sierlijke grandeur. Comfortabel, uniek en verrassend. HIP Studio ontwierp het prachtige interieur van het luxe boetiekhotel 717 aan de Prinsengracht in Amsterdam. De suites ademen schoonheid en karakter en zijn het stijlvolle toonbeeld van in ere herstelde historie in combinatie met hedendaagse luxe, waardoor het grachtenpand uit de 17de eeuw in volle glorie straalt.  

Een bezoek aan het luxe hotel voelt als een innige omhelzing. Als een cadeautje dat je verrast en verblijdt. Een heerlijk gevoel dat mag blijven duren. Je voelt de rijke historie, de eeuwenoude allure en de liefde waarmee het interieurontwerp van het luxe verblijf is gemaakt.  

eettafels

In de suites zorgen warme en chique materialen, zachte kleurenpaletten en authentieke elementen voor een prachtig totaalbeeld. HIP Studio paste rijke marmers en stoffen, oogstrelende maatwerkkasten, verrassende hoofdborden en sfeerverhogende verlichting toe in de suites waar je het liefst zou willen blijven en die het comfort en de sfeer van een warm thuis uitstralen. Het uitzicht op de gracht of de binnentuin voelt daarbij als een extra traktatie.  

Slaapkamer, spiegel, kast
Badkamer, wc, wasbak, spiegel
Badkamer, bad, kranen, spiegel
Slaapkamer, tv, haard, spiegel

HIP Studio ontwierp tevens het uitnodigende en stijlvolle interieur van The Livingroom, het luxe restaurant van het hotel. Met uitzicht op de prachtige patio genieten gasten van een overheerlijk ontbijt à la carte van de beroemde sterrenchef Jacob Jan Boerma en fantastische lunches en diners. Ook in deze sfeervolle en huiselijke ruimte koos Maxine Hoopman, eigenaresse van HIP Studio, voor zachte tinten, prachtige verlichting en hoogwaardig maatwerk. De toegepaste stoffen met verrassende patronen zorgen hier voor extra sfeer en beleving.  

eettafels
kunst

Fotografie: Flare Department

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

HIP Studio | Hotel Seven One Seven | Dutch Walltextile Company | Porcelanosa | Maretti Lighting