Serre voor extra woonruimte

Solarlux

Met een serre breid je je huis op een unieke wijze uit. Het vele daglicht zorgt voor een lichte verblijfruimte en de zon warmt de ruimte snel op naar een aangename temperatuur. De glazen vouwwanden aan beide zijden kunnen royaal geopend worden, waarbij de ruimte in een handomdraai verandert in een groot overdekt terras. 

houten vloer in tuin
Houten vloer

Deze serre van het type Akzent plus heeft een oppervlakte van 20m² en is uitgevoerd met highline vouwwanden met triple glas. De huiseigenaren kochten het huis in 2021 en het jaren dertig huis voldeed absoluut niet meer aan de huidige energieprestatie-eisen. De woning werd grondig gerenoveerd en in de nieuwe serre is de keuken gesitueerd en creëert een directe verbinding met het woongedeelte en de tuin.  

houten vloer in het donker

De serre is uitgevoerd met vele extra die allemaal direct bij Solarlux besteld kunnen worden. In de dakspanten is de verlichting geïntegreerd en zorgen de dimbare spots voor een gezellige, knusse serre. De dakramen worden automatisch aangestuurd via een weerstation dat zorgt dat de gewenste temperatuur gehandhaafd blijft en bij regen de ramen automatisch gesloten worden. Een zonwering op het serredak zorgt voor de gewenste schaduw op warme dagen waarbij de zon hoog aan de hemel staat. De bewoners genieten volop van de nieuwe ruimte en de serre is de lievelingsplek in huis geworden! 

Ontdek meerdere projecten van Solarlux