Slimme oplossingen met maatwerk

DecoLegno

De voordelen van maatwerk zijn alom. Om te beginnen wordt de ruimte optimaal benut. Een maatwerk kast sluit bijvoorbeeld naadloos aan op de wanden, plafond of zelfs schuine daklijnen. Daarnaast kan maatwerk helpen bij het creëren van slimme oplossingen. Je kunt extra opbergruimte creëren, of de televisie verbergen in een wandmeubel. Door de ruime keuze in decoratieve plaatmaterialen in de collectie van DecoLegno, is er altijd een textuur die past bij jouw persoonlijke smaak. Of het nu gaat om ingebouwde kasten, op maat gemaakte keukens of slimme oplossingen in huis, het resultaat is een uniek interieur met een stijlvolle uitstraling.

Extra opbergruimte

De wandvullende kasten in deze bijkeuken zijn ontworpen met het oog op extra opbergruimte. Er is niet alleen een extra koelkast in geplaatst, maar de dichte kast zorgt ervoor dat de wasmachine en droger naadloos zijn weggewerkt waardoor de ruimte er altijd netjes uitziet. Daarnaast is er voldoende ruimte voor onder andere winterjassen, schoenen en schoonmaakmiddelen.

Fotobijschrift: Deze wandvullende kast biedt ruimte aan een extra koelkast, wasmachine en droger.

Slimme oplossingen

Lekker in bed een goede film kijken of nog even de nabeschouwing van een belangrijke wedstrijd meepikken? Maar die televisie in de slaapkamer is vaak een doorn in het oog. Maatwerk biedt de oplossing. Het element aan het voeteneind van het bed is op maat gemaakt in hetzelfde materiaal als de garderobekast. Een slimme oplossing! Maar ook de televisie in deze woonkamer is op een elegante manier weggewerkt in het wandmeubel. Gesloten is de kast een echte eyecatcher, maar met de deuren open komt de televisie tevoorschijn. Multifunctioneel en een ware sfeermaker in de ruimte.

Fotobijschrift: Het meubel aan het voeteneind is van hetzelfde materiaal als de garderobekast.

Fotobijschrift: De televisie is slim weggewerkt in de kast.

DecoLegno is leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. In de showroom in Westzaan is de volledige collectie te bewonderen. Dus als je op zoek bent naar materiaal voor jouw maatwerk kast, keuken of haardombouw, dan ben je van harte welkom. Een afspraak maak je eenvoudig via decolegno.nl.

Ontdek meerdere projecten van DecoLegno