Stijlvol, warm en luxe

Sinds 1932

Het door SINDS1932 ontworpen interieur van de nieuwbouwwoning straalt comfort, geborgenheid, luxe en karakter uit. Rijke, natuurlijke materialen en warme kleuren zorgen voor het gracieuze sfeerbeeld dat de opdrachtgevers wensten. Het toegepaste maatwerk, het hoge detailniveau en de voor de bewoners perfecte indeling van de ruimtes dragen verder bij aan de grote tevredenheid over het eindresultaat.  

Het uitgangspunt voor een design ontstaat waar de emoties op waarde zijn geschat en de doelen juist zijn geïnterpreteerd. Daarom is persoonlijke aandacht voor SINDS1932 allesbepalend. Het is onze missie om met onze ontwerpen te tonen dat we de verlangens van onze opdrachtgevers zien, horen en begrijpen”, aldus interieurontwerper Dita van der Steege. De eigenaresse van SINDS192 vervolgt: “Opdrachtgevers waarderen ons inlevingsvermogen zodanig dat we geloven dat dit het geheim is van elke succesvolle samenwerking met SINDS1932. En wij gaan tot het uiterste voor esthetiek en functionaliteit.” 

Leefbare luxe  

Op de begane grond vormt de leefkeuken de eerste grote blikvanger van het interieur. Het royale marmeren kookeiland verrijst als het ware uit de donkere houten vloer en combineert fraai met de metallic kastenwand, waarin tevens de keukenapparatuur is verwerkt.  Ook aan de andere zijde van het eiland ontwierp SINDS1932 een maatwerkkast en ook hier is gekozen voor een metallic afwerking. De lichtinval verandert op subtiele wijze de kleur van de kastjes in de keuken. De eettafel sluit aan bij het hoge niveau van het interieur, waarbij de kunstzinnige verlichting boven de tafel extra de aandacht trekt. Vanachter het imposante eiland kijken de bewoners uit over de luxe ingerichte living, waarin rijke materialen, comfortabel meubilair en sfeerverhogend maatwerk voor een prachtig totaalbeeld zorgen. Een warme, intieme setting voor een heerlijke televisieavond met het gezin. Leefbare luxe, die klopt en vanzelfsprekend voelt. Die rust en balans uitstraalt. Alsof het interieur al jaren bestaat.  

Eettafel, lampen
keuken, mens loopt erin, bloemen
woonkamer, bank
Woonkamer, schilderij, bijzettafel
Prachtig privédomein  

De met leer beklede trap leidt naar de privévertrekken van de woning. Dita en haar creatieve team lieten een muur tussen twee vertrekken verwijderen, waardoor de bewoners thans genieten van een meer dan royale slaapkamer en inloopkast. Ook hier paste SINDS1932 rijke stoffen en luxe materialen toe en creëerde het zo een warme en gracieuze omgeving. De opvallende comfortabele fauteuil past mooi bij de sfeerverhogende gordijnen en tilt samen met het prachtig binnenvallende zonlicht de uitstraling van de ruimte naar een nog hoger niveau.  

Slaapkamer, zwarte vaas
Slaapkamer, kast, kledingrek, ronde stoel

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

SINDS1932 | Ruitenberg Interieurbouw B.V. | Alphenberg Leather | Keijser&Co | Gaggenau | Quooker