Uitnodigend, inspirerend, warm en internationaal

Dutch Home Design

Het door interieurdesigner Appie Vos ontworpen interieur van de exclusieve dameskledingzaak Hoogenboom Mode in Nijmegen verrast en verwarmt vanaf het eerste moment dat je de winkel binnenstapt. Zachte tinten, natuurlijke materialen, sfeerverhogend maatwerk en een perfecte routing zorgen voor een prettig en elegant totaalbeeld. Een winkel die je uitnodigt, inspireert en omarmt. En de gevarieerde en rijke collectie van Hoogenboom Mode laat stralen.  

Voor de eigenaren van Hoogenboom Mode was de bevlogen designer Appie Vos geen onbekende. De eigenaar van Dutch Home Design werkte in het verleden jarenlang onder meer als hoofdinkoper en bedrijfsleider voor de gerenommeerde kledingzaak. Onder de indruk van zijn creativiteit en veelzijdige portfolio, besloten ze om Appie te vragen voor het interieurontwerp van de nieuwe dameskledingzaak.Omdat ik vroeger veel in een winkel heb gestaan, weet ik hoe belangrijk de routing en de indeling zijn en waar een zaak in het hoge segment om vraagt”, aldus Appie, die met zijn bedrijf Dutch Home Design staat voor de beleving van een vijfsterrenhotel.  

Persoonlijke benadering  

Door de mix van betaalbare en exclusieve meubelen en accessoires slaagt Dutch Home Design erin om deze beleving voor een grote groep klanten mogelijk te maken. Sfeer is volgens Dutch Home Design de perfecte combinatie van comfort en luxe, maar ook gezelligheid. De juiste balans tussen meubelen en accessoires is onmisbaar in het realiseren van de juiste sfeer. Met goed gekozen kleuren, kleuraccenten en origineel vormgegeven artikelen of objecten maakt Dutch Home Design de sfeer passend bij de identiteit van zijn opdrachtgevers, iets wat het bedrijf tot specialisme heeft verheven. De persoonlijke benadering van de opdrachtgevers en een ongekend hoog serviceniveau zijn hierbij belangrijke pijlers.   

 

Inspirerend en internationaal  

Het zijn de ronde vormen, de prachtige soorten behang van Arte, het toegepaste messing, brons en houtfineer en de stijlvolle gietvloer die samensmelten tot een perfect decor voor de exclusieve kleding die Hoogenboom Mode verkoopt. Prachtige maatwerkoplossingen – de spiegel bij de paskamers is een ware eyecatcher – dragen bij aan het sfeerbeeld en zorgen dat in de winkel verschillende zones en hoekjes ontstaan, wat bijdraagt aan het geborgen karakter van de zaak. Appie afsluitend: “Wat ik hoor is dat de sfeer in de winkel wordt omschreven als inspirerend, warm, exclusief, gezellig en internationaal en in die termen kan ik mij zeker vinden.” 

Fotografie: Alexandre Verrier 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:  

Dutch Home DesignHoogenboom Mode | Coenen Concept