Verfijnde luxe, unieke allure

World of Cooking

Hoogwaardige luxe, uniek design en levensverrijkend maatwerk. Droomkeukens en interieurs die een eenheid vormen, elkaar versterken en een weerspiegeling zijn van de ziel van de bewoners. Ontworpen en gerealiseerd met oog voor detail en de wil om altijd voor het beste en mooiste te gaan voor de opdrachtgever. Exclusieve toonbeelden van designperfectie. Welkom in de wereld van World of Cooking.  

De onlangs geopende inspiratieruimte van World of Cooking ademt warmte, stijl en kwaliteit. Het nieuwe thuis van het ervaren bedrijf is geen standaard showroom. Verre van zelfs. Een bezoek brengen aan de luxe ruimte in het centrum van Hoorn is een beleving. Een prikkeling van de zintuigen. Je wordt er omarmd door warmte en klasse en maakt in huiselijke sferen kennis met de creativiteit van de hartelijke eigenaren Nick en Dion Bootsveld. Geen overdaad aan keukens, leefruimtes en gelikte verkooptrucjes, maar slechts enkele onderscheidende keukendesigns – voorzien van apparatuur van topmerken en unieke details –  en interieurs in een sfeervolle, ongedwongen en persoonlijke ambiance. En daar horen uiteraard gedekte tafels en met accessoires gevulde kasten bij. “Hier zou ik wel kunnen wonen”, is dan ook een veelgehoorde reactie van bezoekers aan de designstudio.  

Een warm thuis  

“Wij geloven dat een keuken en interieur niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook de perfecte ruimte moeten bieden om er samen met uw familie en vrienden heerlijk te genieten. Wij streven ernaar om van keukens niet alleen een culinaire omgeving te maken, maar deze ook naadloos aan te laten sluiten op de rest van het interieur, om zo een warm thuis te creëren waar rust, comfort, gezelligheid en inspiratie samenkomen”, aldus de broers. “Naast keukens bieden we ook een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige merken in tafelcultuur, woonaccessoires en meubels aan om de keukens en interieurs verder aan te vullen, waardoor prachtige totaalprojecten kunnen worden gerealiseerd.” 

bank, haard, veel kleuren, stenen, stoel
Persoonlijke luxe  

Ieder project van World of Cooking begint met een leeg vel papier en een informeel gesprek in de comfortabele woonkamersetting, waarbij onder meer de wensen, dromen en leefwijze van de klant worden besproken. De daarop volgende gesprekken vinden plaats in het Designlab, dat ook in het pand gelegen is. In een inspirerende en rustige setting worden dromen en plannen geconcretiseerd, mogelijkheden en materialen getoond en wordt dieper op functionaliteit ingegaan. Het uiteindelijke resultaat? Een persoonlijk en uniek ontwerp, waarin hoogwaardige materialen, luxe apparatuur en verrassende designelementen tot in perfectie samensmelten. Welkom in de wereld van World of Cooking. Welkom in de wereld van persoonlijke luxe. 

 Fotografie: Wesley Bergen