Wanneer woonperfectie wordt overstegen

Rob Feenstra 

In een luxe appartementencomplex creëerde interieurdesigner Rob Feenstra een waar meesterwerk. Een interieur dat de perfectie overstijgt en veel bewondering oogst. De woning ademt luxe, comfort en creativiteit, waarbij het hoge detailniveau voor extra grandeur zorgt. Een tien met een griffel voor deze turn-key opgeleverde en tijdloze droomwoning.  

keuken
woonkamer
woonkamer

Een aaneenschakeling van wow-momenten: dat is wat je ervaart als je door het luxe appartement wandelt, waarbij in elke ruimte de steeds terugkomende ronde vormen en afgeronde hoeken de rode draad vormen. Van grote gebaren tot in de kleinste details. Van de afwerking van het luxe keukenblad tot de karpetten. Van de eettafelstoelen van luxemerk Minotti tot de roomdivider tussen de living en de televisiekamer. Topdesigner Rob Feenstra, die over de hele wereld opdrachtgevers met bijzondere interieurs verblijdt, paste de vormentaal consequent toe, wat een aantrekkelijk en kloppend totaalbeeld oplevert. Naast de ronde vormen bepalen natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout, brons en leer in combinatie met luxe (maatwerk)meubilair de ongekend fijne sfeer in de woning.  

keuken
keuken
Prachtige eyecatchers  

De riante maatwerkkeuken is het kloppende hart van het luxeverblijf, waarin net als in de rest van de woning de houten vloer de stijlvolle basis vormt. Het eiland met barfunctie, de koffiecorner, voorzien van een achterwand van smaakvol onyx, en de oogstrelende achterwand vormen een uniek beeld, waarnaar je blijft kijken. De fraaie eettafel, de comfortabele stoelen en de verlichting verhogen de sfeer in de prachtige ruimte, van waaruit je in contact staat met de living.  

woonkamer
woonkamer

Ook in de woonkamer paste Rob exclusief meubilair toe van Minotti, dat niet alleen voor schoonheid, maar ook voor ultiem comfort zorgt. De grote eyecatcher in de luxe ruimte is de roomdivider, die is bekleed met leer en waarin we prachtig travertin herkennen. De sfeervolle doorkijkhaard maakt het maatwerkmeubel compleet. Aan de andere zijde kunnen de bewoners heerlijk tot rust komen in de stijlvolle televisiekamer. Het hoogwaardige geluidssysteem is in het meubel verwerkt. De grote raampartijen bij alle leefruimtes zorgen voor een fraai uitzicht op de omgeving en een prachtige lichtinval in de woning. Ook het royale balkon is door Rob op hoogwaardige wijze ingericht. In de buitenruimte vormt het exclusieve meubel van Minotti de absolute blikvanger. 

woonkamer
woonkamer

Fotografie: Peter Baas

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Rob Feenstra | Studio | Alphenberg Leather | Daniëls Openhaarden | Macazz | Modulahr Interiors | Lightboxx | Gaggenau | SolidNature | EBRU