Wondermooie weelde

Designstudio Erik van Gelder

De tuin bij deze bijzondere villa is even indrukwekkend als de woning zelf. De opvallende architectuur verzoent hypermoderne materialen in contrastrijk zwart-wit met onverwachte accenten en intrigerende lijnen. Het statige karakter keert terug in de ‘formele’ elementen van de tuin, zoals de graszones, de paden in grind en de symmetrische bomenrijen. De rechtlijnigheid wordt verzacht door veel matuur en jong groen – nu eens strak gesnoeid, dan weer speels en in een verrassende vormgeving. Een natuurspektakel van overheersend groen, aangevuld met paarse en witte klemtonen.

Tuin met groot zwembad
Zwembad met houten vlonder

Het rechthoekige zwembad met zijn helderblauwe water wenkt naar een paradijselijk oord. Ernaast werd een groot poolhouse gebouwd dat talloze wellnessfuncties herbergt en qua stijl overeenstemt met de woning. Ook de buitenmeubels zijn afgestemd op de strakke bouwstijl van de villa, met markante horizontale en verticale hardhouten latten.

bar met mooie barkrukken
Bloemen in de tuin

Kers op de taart is de eigenzinnige, quasi-futuristische bar – zeker als de geïntegreerde paarse verlichting er zijn stempel op drukt. In dit oord staan ontspannen en genieten, het goede leven vieren en tafelen centraal. En dat alles in een stijl waarvoor superlatieven tekortschieten.

tuin met bar erin
lichtgevende bar

Ontdek meerdere projecten van Designstudio Erik van Gelder