Optimaal woongenot in elegante hotelsferen

Jolanda Vogels

Luxe, stijlvol en warm. Exclusief, sfeervol en uitnodigend. Het door Jolanda Vogels Interieurontwerp en Realisatie ontworpen interieur van het nieuwbouwappartement klopt tot in het kleinste detail en vormt het sfeervolle rustpunt voor de opdrachtgever. Het materiaalgebruik en het kleurenpalet in de diverse ruimtes sluiten goed bij elkaar aan. De rust en eenheid zijn zodoende voelbaar in de woning, waarvan het totaalbeeld als hotelchic te omschrijven is.  

Via de stijlvolle en met natuurlijk licht overgoten gang, waarin fraaie wandbekleding, sierlijk meubilair en mooie accessoires voor extra sfeer zorgen, bereiken we het stijlvol ingerichte en ruime appartement. Het hout en het natuursteen in de leefkeuken ademen warmte en kwaliteit en nodigen samen met het uitzicht dat de raampartijen bieden uit om in de ruimte te verblijven. In het verlengde van de keuken ontwierp Jolanda de stijlvolle eetkamer, waarin comfortabele stoelen, kunstzinnige verlichting en stijlvolle accessoires voor een prettige sfeer zorgen. De klassieke wandpanelen geven de leefruimte extra allure.  

 

 

eetkamer, lamp, spiegel
keuken, marmer blad, plant, stoelen
Perfectionisme en gedrevenheid  

Met de start van haar eigen ontwerpbureau in 2011 maakt Jolanda Vogels van haar passie haar droombaan. Als interieurontwerper voert ze totaalprojecten uit in de particuliere en de zakelijke markt. Dat doet ze met kennis en kunde maar vooral met veel plezier. Haar perfectionisme, gedrevenheid en het goed kunnen luisteren naar opdrachtgevers zorgen ervoor dat zij feilloos wensen en behoeftes omzet naar een droominterieur waarbij de klant zich thuis kan voelen.  

kunst aan de muur,
dichtbij keuken, stoelen, zonlicht
Balans  

Jolanda begeleidt opdrachtgevers in elke fase van het project, van de fundering tot de laatste details. Om dit te kunnen realiseren, werkt zij samen met een team van partners. Als projectleider is Jolanda tijdens het gehele proces het aanspreekpunt en regieleider. Van moodboard tot 3D-visualisatie. Van het ontwerpen van woon- en badkamers en keukens tot het ontwerpen van meubels en maatwerkmeubilair. Van advies in materiaal en licht tot advies in kleur en styling. Het resultaat is een woon- of werkomgeving die past en goed voelt. Een aangename plek met een vanzelfsprekende balans tussen materialen, kleuren en een perfecte indeling. 

woonkamer, tv, eettafel
tv, woonkamer, haard, eettafel
plant, bank, beige kleuren, haard
Ongekende schoonheid  

Tussen de eetkamer en de rijk ingerichte living – volgens Jolanda samen met de gang de eyecatcher van de luxe woning – ontwierp ze een stijlvolle roomdivider, waarin de televisie is verwerkt. De maatwerkkast met haardpartij, de luxe bank, het aansprekende tapijt en de verrassende wandafwerking zorgen samen voor een woonkamer van ongekende schoonheid. Vanuit de living sta je in contact met de keuken en kijk je via de raampartijen ook weer prachtig uit over de omgeving. Ook de slaapkamer van de opdrachtgever ademt luxe en comfort, waarbij eveneens de connectie met de omgeving groot is en het toegepaste hout en de prachtige wandafwerking achter het bed voor extra warmte zorgen. 

gang, kleding
plant, lamp, bank
spiegel, stoelen

Fotografie: Ellen Breedveld