Zin in maatwerk kasten

DecoLegno

De voordelen van maatwerk kasten zijn alom. Om te beginnen wordt de ruimte optimaal benut. Een maatwerk kast sluit mooi aan op de wanden, plafond of zelfs schuine daklijnen. Daarmee creëer je rust in het interieur. Door de ruime keuze in decoratieve plaatmaterialen, is er altijd een textuur die past bij jouw persoonlijke smaak. Het resultaat is een uniek interieur met een stijlvolle uitstraling. Vergeet in de afwerking niet het interieur van de kast. Daarmee wordt de kracht van maatwerk benadrukt.  

Kast-op-maat met de allure van zijde 

Met decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf, kun je kwalitatieve maatwerk kasten met een hoge designwaarde laten maken. Het interieur van een walk-in-closet of keukenkast (zie bovenstaande afbeeldingen) krijgt allure met de verfijnde zijdestructuur die zichtbaar is in de collectie Reflex. De verticale glansdraad is subtiel, want luxe hoeft er niet altijd duimendik bovenop te liggen. 

Kastenwand met een stijlvolle beleving

Ben je op zoek naar materiaal om een kastenwand te creëren met een stijlvolle beleving? In bovenstaande afbeelding zie je een kastenwand met afgeronde vormen. Het plaatmateriaal heeft een decor dat de beleving geeft van alpacawol (structuur Alpaca). Dat geeft veel warmte en sfeer aan het interieur. In onderstaande wandkast is de textuur van leer gecombineerd met die van hout. Zo ontstaat een uniek meubel dat past bij jouw persoonlijke lifestyle.  

Maatwerkkasten in FB30 Reflex 

Kastenwand FC29 Alpaca 

Kastje open kastje dicht 

Ook in het interieur van keukens gaat het ontwerp verder achter de deur van de keukenkasten. Daarmee wordt de kracht van maatwerk onderstreept. Dit keukenontwerp is mooi in zijn eenvoud. De fronten zijn uitgevoerd in de collectie Piombo. Dit materiaal is bijzonder vanwege zijn matte optiek en de speciale anti-vingerafdruk eigenschap. Dat is een belangrijk voordeel, zeker als je kiest voor push-to-open. De verrassing in dit keukenontwerp zit achter de deurtjes. Daar is warm notenhout zichtbaar met een natuurlijke uitstraling (collectie Poro Noce). 

Keukenkasten uitgevoerd in de roomwitte HM00 Piombo en de taupekleurige HM04 Piombo, korpus in LS13 Poro Noce 

Geweven linnen en zachte wol 

Wie droomt er niet van, een echte walk-in-closet. Zo’n inloopkast zoals die van Carrie Bradshaw uit Sex and the City, welke ruimte biedt aan kleding, schoenen en accessoires als handtassen en sjaals. Favoriete Cleaf structuren die worden toegepast in garderobekasten zijn de Penelope en de Alpaca. Deze zijn geïnspireerd op de look van geweven linnen en zachte alpacawol. De structuur is subtiel en voelt fluweelzacht aan. Het naturellen kleurenpallet geeft een comfortabele uitstraling.

Kastenwand FA41 Penelope 

DecoLegno is leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf. In de showroom in Westzaan is de volledige collectie te bewonderen. Dus als je op zoek bent naar materiaal voor jouw maatwerk kast, keuken of haardombouw, dan ben je van harte welkom. Een afspraak maak je eenvoudig via decolegno.nl  

Ontdek meerdere projecten van DecoLegno