Nuenhem tuinen

‘Een tuin van Nuenhem om jarenlang van te genieten’

Nuenhem tuinen

Nuenhem. Zo heette het dorp Nuenen vroeger. Nu is het onze standplaats. Letterlijk betekent Nuenhem ‘nieuwe plek’. Dat is precies wat wij bij Nuenhem voor onze opdrachtgevers maken: een nieuwe beleving van een vertrouwde omgeving. Dat kan voor een buitenplaats zijn, een knusse stadstuin of alles daar tussenin. Altijd een buitenruimte waar u geniet van het groen. Waar u zich thuis voelt. Want dat is de belofte die hoort bij een ‘Nuenhem’.

 Zo staat Nuenhem voor persoonlijk, vertrouwd en flexibel: ons team denkt graag met u mee. Wij vinden persoonlijk contact en vertrouwen dan ook erg belangrijk. Daarom nemen wij graag de tijd voor onze opdrachtgevers. Een tuin ontwerpen, realiseren en onderhouden is een intensief traject en dat schept een band. Daarom vinden wij communicatie ook een belangrijk punt bij Nuenhem. Zo krijgt u één aanspreekpunt voor al uw tuinwensen, dat vinden wij wel zo vertrouwd, want u spreekt altijd de juiste persoon als het gaat om uw tuin. Voor de realisatie van uw tuin ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. 

Nuenhem is dé aannemer voor de buitenruimte. Dat betekent één aanspreekpunt voor het hele traject. Wij zetten de juiste specialist in als het gaat om de aanleg van water, elektra en houtbouw. Voor de opdrachtgever is dit wel zo prettig, zo ligt de uitvoering van het complete tuinproject in goede handen bij ons team. Na het afronden van een tuinproject verzorgen wij als team uw gazon, beplanting, sierbestrating en houtwerk met aandacht. Dat doen we op afspraak of met een abonnement, net wat u zelf prettig vindt. Met goed onderhoud verlengt u niet alleen de levensduur van uw tuin, maar kunt u er ook maximaal van genieten!

Groen vraagt maatwerk. Elke tuin leeft en is uniek. Daarom vraagt het onderhoud ook om flexibiliteit. Al was het maar omdat de herfstmaanden arbeidsintensiever zijn dan bijvoorbeeld de winter. Ons team levert altijd maatwerk in onderhoud.

Contact
Nieuwe dijk 1
5674 PD Nuenen
Tel: 06-21610537
info@nuenhem.nl
www.nuenhem.nl