Waterstijl

‘Luxe zwembaden en wellness’

Waterstijl

Wat is er fijner dan het hele jaar door een verfrissende duik in het zwembad te kunnen nemen, heerlijk te ontspannen in een whirlpool of tot rust te komen in de sauna. En dat gewoon bij u thuis. Met het hele gezin, vrienden of familie baden in luxe? Waterstijl maakt het mogelijk.

Al sinds 1998 is Waterstijl bezig met het realiseren van dromen en luxe op het gebied van zwembaden en wellness. Mogelijk gemaakt door grote toewijding van onze vakbekwame medewerkers en met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten ligt ons hart bij onze unieke projecten. Projecten waarbij het niet alleen draait om het zwembad of de wellness zelf, maar om de complete beleving.

Niet alleen toveren wij huizen of tuinen om tot een complete wellness, we zetten onze uitgebreide expertise ook graag in op de zakelijke markt. Of het nu om een renovatie of een compleet nieuw project gaat; ons team maakt het al jaren mogelijk om wensen te overtreffen en daar zijn we trots op.

Zonder creativiteit en design is er geen Waterstijl. We zijn dan ook altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en trends, want alleen het beste is goed genoeg. Van chloorvrij zwemmen tot complete zweminstallaties; alles is mogelijk. Al in de oriëntatiefase bieden we u ondersteuning aan, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wat ons betreft leveren we pas topkwaliteit, als we ook topservice verlenen. Dat geldt ook voor particulieren waarvan wij het zwembad of de wellness niet hebben gerealiseerd. We maken het u graag in alle opzichten makkelijk. Zowel voor, tijdens, maar ook vooral na uw aankoop. Wilt u meer weten over de service van Waterstijl? Informeer dan naar onze diensten, zoals onze onderhoudscontracten en de storingsdienst. Zo kunt u optimaal genieten van uw whirlpool of zwembad, omdat u kunt vertrouwen op onze vakbekwame service. Wij zijn pas tevreden wanneer uw dromen overtroffen zijn!

 

 

Contact
Aventurijn 196
3316 LB, Dordrecht
Tel: 078 673 73 73
info@waterstijl.nl
www.waterstijl.nl