Hotbath

‘Italian bathroomware’

Hotbath

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat het assortiment uit badkamer-, toilet- en keukenoplossingen voor elke stijl. Met maar liefst zeventien series, waarvan veertien kranenseries en een uitgebreide lijn accessoires is er voor ieder wat wils.
De productie van de kranen en accessoires vindt plaats rond het Ortameer in Italië. Hier zijn simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. Zij staan bekend om hun jarenlange ervaring in metaalbewerking, verschromen, thermostaattechnologie en assemblage.

Hotbath producten zijn energiebesparend en duurzaam, dankzij het Flower Power System en het EcoAir System. Het Flower Power System zorgt er voor dat de kranen koud water geven in de neutrale stand. Zo gaan de kranen dus ongemerkt zuinig om met warm water. Verder zorgen bijna alle douchesets voor een waterbesparing tot wel 50%, dankzij het innovatieve EcoAir System.

Ook zijn vrijwel alle kranen uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige binnenwerken van FlÁ¼hs Drehtechnik. “s Werelds meest innovatieve bedrijf op het gebied van binnenwerken.
Hotbath geeft dan ook maar liefst 10 jaar garantie op de binnenwerken van FlÁ¼hs! Daarnaast onderscheiden de kranen zich door het revolutionaire 3 + 3 inbouwsysteem. Deze kranen kunnen op maar liefst drie verschillende manieren gemonteerd worden.

Contact
Jan van Galenstraat 25
3115 JG Schiedam
Tel: +31 (0)70 399 42 31
info@hotbath.nl
www.hotbath.nl