Binnenkijken bij een villa met trapezium jaloezieën

Zonnelux

In dit blog kijken we binnen bij een prachtige woning waar zwarte houten jaloezieën zijn toegepast. Er is gekozen voor één samenhangend geheel, overal in de woning vind je de jaloezieën terug, desalniettemin heeft elke ruimte zijn eigen luxueuze sfeer.

Creëer een luxuryhome met Designa

Deze woning is gerealiseerd door Designa, een specialist in woon- en leefcomfort op het hoogste niveau. Ze realiseren stijlvolle droomvilla’s waar het interieur de persoonlijkheid van de bewoner reflecteert. Bij een eerste ontmoeting kruipt Designa in de huid en maken ze een vertaalslag naar een waar luxuryhome.

Houten plafond deuren
Een sfeervolle woonkamer

De woonkamer is de plek waar je ontspant en gezellig samenkomt. Een sfeervolle openhaard brengt letterlijk warmte in het interieur en is het hart van de ruimte. De natuurlijke materialen zijn perfect in balans met stijlvolle gouden accenten. Houten jaloezieën filteren het daglicht door de lamellen heen. Voor ieder raam wordt de raambekleding op maat gemaakt, die dan weer uitstekend passen bij de maatwerk kasten. Alle elementen in de woonkamer zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en vormen eenheid.

 

Openslaande tuindeuren in een leefkeuken

Zodra je van de woonkamer naar de achterkant van het huis gaat, vind je hier een prachtige leefkeuken. De openslaande tuindeuren verbinden het buitenleven met binnen. Om de lichtinval van deze deuren te reguleren zijn er houten jaloezieën in de kleur zwart geplaatst. Deze matchen dan weer fantastisch met de keuken.

Raamdecoratie voor schuine ramen

In de kinderkamer vind je twee trapezium ramen waar houten jaloezieën zijn geplaatst. Een bijzonder en unieke architectuur, maar wellicht een uitdaging om raamdecoratie voor een schuin raam te kiezen. Zonnelux heeft hier verschillende oplossingen voor, waaronder de jaloezieën. De lamellen van de houten jaloezieën worden aan de schuine zijde ingekort. Hierdoor kunnen ze blijven kantelen, zodat de privacy en lichtinval gereguleerd blijven. Het rechte gedeelte van het raam kan opgetrokken worden, de schuine kant van het raam kan alleen kantelen. Een unieke oplossing met een bijzonder effect.

Houten jaloezieën in de badkamer

Om raamdecoratie in de badkamer te kiezen, is het belangrijk dat deze bestand is tegen vochtige ruimtes. Houten jaloezieën zou je hierbij niet direct verwachten. Hout is een natuurproduct en zal altijd blijven werken, maar als de badkamer goed geventileerd wordt, dan zijn jaloezieën een fraaie uitkomst.

Van Woonvilla Naar Droomvilla

Deze prachtige woning is uitgelicht in het televisieprogramma ‘Van Woonvilla Naar Droomvilla’. Hier worden woningen volledig gerenoveerd naar hoogwaardige villa’s om bij weg te dromen. In deze aflevering zie je hoe Pauline de expert van Zonnelux, Maurice van Bladel interviewt. Hij licht het slimme raamdecoratie concept toe en de unieke trapezium ramen.

Benieuwd wat raamdecoratie voor een effect kan hebben op jouw interieur? Laat je dan adviseren door een expert. Met vele verkooppunten in Nederland en België, is er altijd wel een in jouw buurt,. Download de brochures om je te laten inspireren.

Ontdek meerdere projecten van Zonnelux