Zonnelux

‘Ieder raam verdiend een sieraad’

Zonnelux

 

Raamdecoratie is dé sfeermaker in het interieur, daarom biedt Zonnelux een compleet assortiment aan, van shutters en houten jaloezieën tot aan geweven hout en rolgordijnen. Elk raam verdient een sieraad. De producten zijn precisie maatwerk waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn, denk hierbij aan trapezium- en boogramen of draai-kiepramen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en vakmanschap, dat is precies hoe Zonnelux werkt in zijn eigen fabrieken in Europa. In 1974 is het familiebedrijf Zonnelux opgericht, wat vervolgens door de jaren heen een sterke groei heeft gemaakt. Vol trots is het één van de grotere aanbieders die op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux leveren. Met eigen Europese fabrieken is kwaliteit, ambacht en maatwerk in de Zonnelux producten terug te zien. Een compleet aanbod met trendy en tijdloze raamdecoratie. 

De raamdecoratie van Zonnelux wordt met aandacht voor detail geproduceerd. Het aantal uur handwerk wordt vaak onderschat maar dit is zeker terug te zien in de hoge kwaliteit. Doordat het maatwerk is, zijn er bijzondere raamvormen mogelijk zoals trapezium- en boogramen. Bijzonder en eigentijdse oplossingen met een mooi design. Er is altijd een Zonnelux specialist bij jou in de regio welke het beste advies op maat geeft.

Shutters zijn een duurzame raamdecoratie die de perfecte balans tussen natuurlijk lichtinval en privacy bieden. Kantel de lamel naar wens en creëer een sfeervolle setting. Het hout geeft het interieur direct een warme en exclusieve uitstraling. Er zijn enorm veel mogelijkheden met shutters, denk hierbij aan unieke raamvormen en een ruim aanbod aan kleur.

Contact
Corridor 4a
5466 RC, Veghel
Tel: +31 (0)413-36 78 81
Info@zonnelux.nl
www.zonnelux.nl