Een slaapkamer vol warme, wereldse accenten!

HML Bedding

We gaan steeds vaker buiten Europa op vakantie. Inspiratie die we opdoen tijdens deze reizen willen we terugzien in ons interieur. Hieruit is een wereldse slaapkamer met industrieel accent ontstaan.  

In deze stijl zien we een stoere basis met wereldse accenten. Grof hout, stoer leder, touw, rotan en riet. Maar ook houtsnijwerk en grof aardewerk. 

Warme natuurlijke kleuren vormen de basis. Kies bijvoorbeeld voor een boxspring in een naturel of bruintint. Bij deze slaapkamer is gekozen voor een boxspring  met hoofdbord Animato in de stofkleur 15 Brown. Stijl daarbij kruidige kleuren zoals okergeel, warm rood, naturel en diverse bruintinten. Om het verrassend te maken hebben we hier een beetje (jeans)blauw aan toegevoegd. 

Accessoires 

Leg accenten in het beddengoed en de accessoires. Mix grove weefsels met stoere jeansstof en combineer dat industriële vintage bankje met die Indonesische kast van je tante. Maak het wereldse accent niet te groot, maar zoek het in details en materialen.  

Industrieel accent 

Deze stijl komt het beste tot zijn recht in een slaapkamer met een industrieel accent zoals de bakstenen wand en de stalen trap. Dit kun je natuurlijk ook creëren door middel van een fotobehang. 

Wil je meer informatie en inspiratie? Kijk dan eens op de website van Hml Bedding 

 Vraag hier vrijblijvend onze inspiratiefolder aan, plan een winkelbezoek bij een beddenspeciaalzaak bij jou in de buurt in of stel je boxspring digitaal samen via onze handige configurator. 

 

Ontdek meerdere projecten van HML Bedding