Hml Bedding

‘Goed slapen vergt maatwerk’

Hml Bedding

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in Schijndel. Reeds jarenlang leveren we mooie boxsprings en matrassen via erkende slaapspeciaalzaken. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal.Goed slapen vergt maatwerk, dat is onze visie. Ieder bed stemmen wij tot in de kleinste details af op de wensen van onze klanten: zowel op het gebied van slaapcomfort, als op het gebied van uitstraling en sfeer. Om die reden kunnen de artikelen uit onze collectie naar wens uitgevoerd worden in bijvoorbeeld een speciale stof, afwijkende afmetingen of met specifieke aanpassingen op hoofd- en voetborden.

Niets is zo persoonlijk als je bed. Daarom bieden we je de keuze om écht je eigen boxspring samen te stellen zoals jij het wenst. Met de keuze uit een royale stoffencollectie van meer dan 100 stoffen en 14 hoofd- en 10 voetborden. Van bodemplaat tot stoffen; bij Hml Bedding gebruiken we alleen A-kwaliteit materialen voor onze producten. We werken met respect voor milieu en mens zonder concessies te doen aan de lange termijn waarvoor we onze producten ontwikkelen en produceren.

‘’Onze doelstelling is het maken van eerlijke bedden, exact naar de wensen van onze klanten.’’

Een overzicht van onze producten vind je op onze website. Maar wat wij hier ook vertellen, een heerlijke nachtrust bereik je niet door deze alleen te bekijken. We adviseren je om onze producten zelf te ervaren bij een beddenspeciaalzaak in de buurt. Ga op je gemak proefliggen en ontdek hoe wij samen met jouw adviseur een optimaal slaapcomfort voor je kunnen creëren.

Wil je meer informatie en inspiratie? Kijk dan eens op onze Instagram pagina @hmlbedding of website. Vraag hier vrijblijvend onze inspiratiefolder aan, plan een winkelbezoek in of stel je droombed digitaal samen via onze handige configurator.

Contact
Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
info@hmlbedding.nl
www.hmlbedding.nl