Een strak, modern en warm huis

Escasa

De samenwerking met ESCASA ging heel fijn en soepel. Ze wist onze smaak en wensen heel goed te vertalen in haar prachtige creaties zoals alleen zij dat kan. Ze heeft in al haar werk een duidelijke signatuur, die ik prachtig vind”, aldus de bewoonster van het prachtig aan het water gelegen nieuwbouwhuis. “Met de finishing touch van ESCASA is alles zo ontzettend mooi en naar wens geworden. Dit huis voelde gelijk als thuis. We hebben nooit hoeven wennen.  

Het door interieurdesigner en eigenaar van ESCASA Annerie Eshuis ontworpen interieur straalt warmte, luxe en sfeer uit. Het is strak, tijdloos en voorzien van stoere elementen. De grote raampartijen bieden de bewoners een optimaal uitzicht op de omgeving en uiteraard valt zo het natuurlijke licht op prachtige wijze binnen. De kleine hoogteverschillen in de woning geven de begane grond een speelse en luxe touch.   

bank, haard, veel kleuren, stenen, stoel
Eyecatchers  

Grote blikvangers in de sfeervolle leefruimtes zijn de luxe maatwerkkeuken en de royale bank met maatwerktafeltjes en exclusief tapijt in de cozy living. De bewoonster: “Iedere dag genieten we in onze woonkeuken van het warme notenhout, dat zorgt voor extra warmte en dat we nu niet meer weg kunnen denken uit deze ruimte. En uiteraard de prachtig samengestelde stellingkast die echt een eyecatcher is.” In het verlengde van het kookeiland plaatste Annerie de comfortabele eethoek. Via de twee traptreden in de leefkeuken of via de dubbele stalen deuren bij de entree bereiken de bewoners de sfeervolle living, die door de inrichting luxe en comfort ademt.  

marmer keuken, haard, houten vloer, plant
Ronde haard met zitje
keuken, houten vloer en stoelen, marmer steen
Uit de comfortzone  

“Annerie werkt met prachtige merken waarmee ze erg mooie combinaties maakt. Ze liet ons heel vrij in het kiezen van de verschillende opties en mogelijkheden, maar liet ons daarin ook wel weten dat ik haar kon vertrouwen. Soms is het gewoon belangrijk om een keer goed om uit je comfortzone te stappen. Zoals bijvoorbeeld bij het kiezen van ons behang en de kleur van ons tapijt in de woonkamer. Ik ben zo blij dat ik naar haar geluisterd heb. Als ik mijn eigen keuze had doorgezet, zou het achteraf veel te saai en standaard geworden zijn”, aldus de bewoonster. “Alles klopt en staat nog steeds zoals ze het bedacht heeft. We vinden het nog steeds heel mooi en genieten elke dag van ons huis.” 

badkamer, rood, marmer bad, houten vloer, spiegel
rode bank, haard, schoenen, bijzettafel

 Fotografie: Thibault de Schepper 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

ESCASA | Ruitenberg Interieurbouw B.V.