Esmee serie

Masterlight

Een lichtspektakel in uw huis dit pareltje van Masterlight heeft het allemaal. De armaturen uit de Esmee serie zijn een lust voor het oog en zorgen ervoor dat het aanzicht van de gehele ruimte volledig veranderd. De Esmee serie kan op vele manieren worden geïntegreerd en kan op ieder interieur worden aangepast. 

Heeft u een bepaalde ruimte in uw woning of bedrijfspand die wel wat meer flair kan gebruiken? Stijlvol, maar tegelijkertijd zeer functioneel.  

De Esmee serie bestaat uit bijzondere hanglampen in cirkelvorm. De lamp is verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren zoals mat zwart, bladgoud, antiek brons, wit en roestkleur. De hanglamp is voorzien van een geïntegreerd LED lichtbron . 

Hang verschillende afmetingen bij elkaar voor een speels effect. 

Naast de Esmee armaturen bieden wij nog vele andere opties voor het bieden van een totaaloplossing voor uw verlichtingsvraagstuk. Wij zoeken samen naar het juiste eindresultaat voor uw ruimte.  
Over Masterlight  

Masterlight is producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Masterlight levert aan verlichtingsspeciaalzaken, meubelbedrijven en woonwinkels en daarnaast aan projectinrichters, interieurbouwbedrijven, interieurarchitecten, horeca- en hotelinrichters. Onze showroom biedt relaties mogelijkheden om de collectie artikelen te bekijken en inspiratie op te doen.

Bezoek onze website voor meer informatie en afgeronde projecten. 

Ontdek meerdere projecten van Masterlight