Exclusieve keuken met indrukwekkende kookeiland

Hollands Maatwerk

Wie deze ruimte betreedt zal onmiddellijk onder de indruk zijn van de prachtige, stijlvolle keuken. Je snapt meteen waarom de keuken dé eyecatcher van de woning is. Om dit keukendesign te realiseren werd Hollands Maatwerk ingeschakeld. Zij namen de wensen en eisen van de opdrachtgevers tot zich en wisten een vertaalslag te maken die zelfs de stoutste dromen van hun klanten wist te overtreffen. Het is dan ook een keuken met een indrukwekkend design, waar heerlijk gekookt kan worden. 

Een statement maken 

De opdrachtgevers houden van koken, maar wilden tegelijkertijd een statement maken. Daarom moesten alle praktische zaken kloppen en kozen zij voor een uniek en karakteristiek keukendesign. Het marmeren keukenblad, dat het kookeiland siert, werd hiervoor als uitgangspunt genomen. Hierna volgde de rest van het ontwerp.  

Het kookeiland als blikvanger 

De kastenwand werd vervaardigd uit eiken met een speciale beits in een donkere kleur. Op deze manier komt alle aandacht direct op het waanzinnige kookeiland te liggen. Het kookeiland is van echt messing. Hier werd een hoogglans lak overheen gespoten om zo het exclusieve karakter van de keuken nog meer te benadrukken. Omdat de keuken ook functioneel moest blijven werd innovatieve keukenapparatuur van Miele geïnstalleerd. Waardoor onder andere een oven, een stoomoven en een wijnkoeler ervoor zorgen dat de keuken ook van alle gemakken is voorzien.   

Hoge kwaliteit 

Naast een indrukwekkend uiterlijk en een praktische indeling is hetgeen wat achter de deuren schuilgaat misschien nog wel interessanter De keuken kent namelijk een hoogwaardige kwaliteit. Zo werd het binnenwerk bijvoorbeeld gemaakt van multiplex en kunnen de lades soepel en netjes geopend en gesloten worden. Een goede kwaliteit is dan ook iets waar de keukens van Hollands Maatwerk om bekend staan. Dat was bovendien de reden voor de opdrachtgevers om naast de keuken ook verschillende maatwerkkasten, van Hollands Maatwerk, te verwerken in het interieur.   

Ontdek meerdere projecten van Hollands Maatwerk