‘Schitterend karakterstiek binnenzwembad

Waterstijl

Wát een plaatje is dit project. De allure van de architectuur, de kunstzinnigheid van het ontwerp en de ervaringen die je hebt als je in een zwembad met een glinsterende mozaïekvloer zwemt – dat is wat dit binnenzwembad zo bijzonder maakt.

 

Het hoge waterniveau is te danken aan een onderloopgoot systeem, waarbij het water rondom wordt afgevoerd naar de waterzuivering. Deze is volledig geautomatiseerd en online te dashboarden. Doordat het bad een schuin aflopende bodem heeft, heb je het gemak van verschillende dieptes. Ook is er geen rooster te zien, doordat deze naadloos zijn verwerkt in de bouwkundige constructies.

 

Fraai en functioneel

De schittering van het met mozaïek betegelde bad krijgt een extra dimensie door de LED verlichting (die via domotica op elke mogelijke kleur is af te stemmen). Naast dat dit bad gewoon ontzettend mooi is, is het ook nog eens functioneel voor de sportieve zwemmer met een zwemmachine.

Het geavanceerde klimaatsysteem helpt het binnenklimaat perfect op peil te houden middels warmteterugwinning. Ten slotte is er ook aan afdekking gedacht, met een Roldeck Systeem dat onzichtbaar geïntegreerd is in de zwembadbodem. Al met al een project waar we bij Waterstijl erg trots op zijn

Ben jij die goudzoeker?

Het is niet alleen een overnachting, nee.. het is een totale beleving. Een échte JEE-O experience; baden in luxe, in een oase van rust. Helemaal opladen…. Ons motto is niet voor niks “we energise you”. Ervaar het zelf. Wedden; als je één keer bent geweest kom je zéker nog eens terug. Of misschien ben je wel geïnspireerd geraakt en wil je thuis ook dagelijks genieten van dit bijzondere JEE-O gevoel. Alles is mogelijk en fantaseren mag. Niets leuker dan dat!

Ontdek meerdere projecten van Waterstijl