Binnenvaartschip met luxe jacht uitstraling

Daniella Cupello Interior Design

Welkom in de weelderige wereld van luxueus wonen, waar elke kamer een verhaal vertelt en elke hoek een oase van elegantie is. Het interieur van deze prachtige binnenvaartschip is een harmonieuze symfonie van stijl en comfort, waar moderne verfijning hand in hand gaat met tijdloze klasse. Elk detail is met zorg gekozen, van de weelderige stoffen tot de subtiel verlichte ruimtes, en creëert een sfeer van rust en welzijn. Stap binnen en laat je betoveren door de weelde en verfijning die deze luxueuze omgeving te bieden heeft. Welkom thuis op dit binnenvaartschip met luxe jacht uitstraling!
woonkamer
woonkamer

In de interieur ontwerpen kiest Daniela vaak voor een mooie tijdloze basis. De afwisseling in je interieur breng je aan met accessoires. De keuze van de juiste meubels, stoffen en kleuren gaan haar natuurlijk en gemakkelijk af. Zij maakt met haar oog voor detail, haar goede smaak en inzicht in ruimtes en maten als vanzelf de juiste selectie die past bij de opdrachtgever en ruimte. Dat is haar talent.

keuken
keuken
eetkamer

Met haar gevoel voor de juiste combinaties van materialen, stoffen en kleuren creëert Daniela een ruimte waar je je thuis voelt. Waar je inspiratie vindt en harmonie. Zij werkt graag met warme en natuurlijke materialen zoals hout, marmer, linnen, velours en zijde. Naast het selecteren van de juiste wall covering, vloermaterialen en verlichting, past Daniela een breed palet toe aan stoffen, meubels en accessoires. Laat u adviseren, inspireren en begeleiden om uw droom interieur te verwezenlijken!

trap
slaapkamer

Ontdek meerdere projecten van Daniela Cupello Interior Design