Daniela Cupello Interior Design

‘Ontwerp met passie en een vleugje Milaan’

Daniela Cupello Interior Design

Bij Daniela Cupello staan werken vanuit gevoel en inleving in de opdrachtgever voorop om het ultieme resultaat te bereiken. Haar doel is om in nauwe samenwerking uw persoonlijke interieurwensen zo goed en origineel mogelijk te vertalen naar een uniek ontwerp. Met haar Italiaanse achtergrond, haar passie voor het vak en haar talent voor het combineren van de juiste kleuren, materialen, meubelen en accessoires, zet Daniela een sfeer neer van elegantie en klasse, die tegelijkertijd inspirerend en tijdloos is. Welkom in de wereld van Daniela Cupello.

 

Daniela Cupello is als interior stylist bekend bij zowel particulieren als bedrijven voor projecten van divers formaat. Naast het creëren van 2D en 3D ontwerpen, materiaal- en kleurvoorstellen via moodboards en voorstellen voor interieurproducten en meubels is het ook mogelijk om complete realisatie van ontwerpen voor u te verzorgen.

Denk daarbij aan het aantrekken van de juiste partners voor timmer- en schilderwerkzaamheden, het aanschaffen van meubels en accessoires, levering en plaatsing van de diverse benodigde (maatwerk) woonproducten. Waaronder stoffering, vloer-, wand- en raambekleding, meubelen, verlichting en accessoires. Of het nu uw appartement, villa, beach club of restaurant betreft, bij Daniela Cupello bent u aan het juiste adres.